As veni in intampinarea celor care folosesc in mod uzual o strategie pentru activitatea lor de pariori cu urmatoarea propunere : X-Brothers!
De cate ori nu ati pierdut bilete pe un solist de 1,25 care nu a iesit pentru ca meciul s-a terminat egal? Oho! Nici nu vreau sa imi amintesc! De ce sa nu profitam din asta? ATENTIE: egalul este castigator de la inceputul meciului! Practic nu trebuie sa se intample nimic in meci ca sa fie castigator 🙂
Stiu, colcaie internetul de strategii, unii au gasit-o pe cea care li se potriveste cel mai bine in functie de buget, stil de pariere, etc. Eu personal m-am apucat sa testez una descoperita chiar de mine..poate au mai facut si altii teste pe ea, nu stiu, personal marturisesc ca nu am gasit-o pe internet, pur si simplu dupa ce am castigat cateva bilete puse in joaca, mi-am dat seama de potentialul enorm pe care il are..
Celebra strategie a X-ului solist presupune dublarea in permanenta a mizei in caz de esec pentru a obtine un profit…astfel, dupa vreo 7-8 pasi gresiti se ajunge la mize destul de maricele…
X-Brothers (numele mi-a venit pe moment, poate e aiurea, dar mergem inainte) nu presupune o marire a mizei, miza ramane constanta…Ideea e simpla..2 meciuri cu selectia X pe un combo…Ce inseamna asta? Inseamna o cota de aprox 10 daca luam o medie a cotelor de X undeva la 3,2.
Ce presupune asta pentru noi? O Cota 10 pe un combo? Implica faptul ca la 10% din selectii castigate suntem cu banii investiti inapoi in buzunar iar cu restul risk-free! Corect? Ok, detaliem cu exemple: Miza 20 x 10.40(cota din 3,2×3,2) = 208–2 meciuri pe un bilet. Daca punem 10 combo-uri a cate 2 meciuri avem o selectie de 20 de egaluri si o miza totala de 200 Unitati…daca ies doar 2 egaluri din cele 20 selectate, cu conditia sa fie ambele pe acelasi bilet, nu avem bani pierduti, corect?
Concluzia e clara, trebuie sa ne iasa 1 combo din 10, fara sa fie nevoie de marirea mizei. Daca ies 2 combo-uri deja discutam despre un profit mai mare de 100%. Daca ne uitam si prin statistici si observam ca aprox 28% din meciuri se termina la egalitate , parca prindem ceva curaj, nu?
Putem face si urmatorul test impreuna, cu bilete postate pentru fiecare pas in parte. Facem un cont la Winmasters.com pt ca sunt la moda, fa-ti si tu unul daca vrei, dar fii fair-play si fa-l prin intermediul banner-elor de pe site:) Ne dorim ca dupa 25 de pasi sa vedem daca este sau nu profitabila strategia. Vom merge cu mize de 20 de RON fixe pe combo, deci in total vom investi 500 de RON in acest test. E foarte important sa nu ne speriem ca putem pierde atatia bani…trebuie sa privim suma ca pe o INVESTITIE IN CERCETARE. Asta fac si marile companii de succes 🙂
Am mizat pe egal intre Botosani si Steaua si egal in supercupa Germaniei intre Wolfsburg si Bayern..Avem favorite in ambele meciuri, atat Steaua cat si Bayern sunt favorite la o prima vedere, dar vorba inteleptilor :”balonul e rotund”
wm--et1

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.