In aceasta vara, au fost multe speculatii cu privire la posibilele transferuri ce vor fi efectuate, de marile echipe ale Europei.
La fel este si in cazul extremei Barcelonei, Pedro Rodriguez, despre care se zvoneste de ceva timp ca va ajunge sub comanda lui Louis van Gaal, antrenourul „Diavolilor Rosii” de la Manchester United.
Jose Maria Bartolomeu, presedintele cubului Blaugrana, a tinut sa puna capat acestor speculatii, declarand: „Nu prevedem plecarea nici unui jucator din lotul actual. Am citit multe lucruri cu privire la plecarea lui Pedro si viitoarea lui destinatie, insa pe adresa clubului nu a venit nici o oferta oficiala. Avem echipa pe care ne-am dorit-o si suntem in efectiv complet.
Pedro este dorit la Manchester United, fiind vazut ca inlocuitorul perfect pentru Di Maria, care este asteptat sa semneze cu echipa pariziana Paris Saint-Germaine.
Pedro are o clauza de reziliere, de 30 milioane de euro si vrea sa paraseasca „Camp Nou”, dupa ce si-a pierdut locul de titular in primul 11, prin aducearea lui Luis Suarez in vara lui  2014.
Un lucru poate fi sigur: Pana la finalizarea campaniei de mercato in Europa, ne putem astepta la adevarate „bombe” pe piata transferurilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.