Dezamagit de pierderea finalei Copa America, Lionel Messi, încerca sa isi incarce bateriile, in vederea inceperii noului sezon.
La mai putin de o luna dupa deceptia suferita la turneul final, Messi s-a intors la Barcelona si isi traseaza obiectivele in acest an: Super Cupa Spaniei, Super Cupa Europei si Campionatul Mondial al Cluburilor. Castigarea acestor trofee de Barcelona, ar insemna repetarea sezonului de vis, cu Guardiola pe banca, cand echipa Blaugrana a castigat toate cele 6 trofee posibile, intr-un an competitional.
Un alt obiectiv al argentinianului in acest sezon, este castigarea Balonului de Aur, dupa ce in ultimii 2 ani, Cristiano Ronaldo l-a „impiedicat” pe Messi, sa cucereasca cel de al 5-lea Balon de Aur din cariera. Nu vad de ce, in acest an, decernarea trofeului sa-i fie facuta unui alt jucator decat Messi, dupa sezonul de vis avut cu Barcelona si dupa castigarea celei mai importante competitii sportive din Europa.
Pentru a isi atinge aceste obiective, Messi trebuie sa isi puna la punct conditia fizica, dupa ce nu a luat parte la stagiul de pregatire din SUA, impreuna cu, colegii lui, datorita vacantei prelungite. Nu am nici un dubiu ca nu va ajunge la forma fizica optima, datorita foamei de trofee a argentinianului si a sesiunilor duble de antrenamente impuse de Luis Enrique, de la venirea acestuia pe banca Blaugrana.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.