Confederaţia Europeană de Volei (CEV) a acceptat candidatura României pentru organizarea la Cluj-Napoca a Campionatului European de volei feminin din 2021, a declarat, marţi, preşedintele Federaţiei Române de Volei, Gheorghe Vişan.

„Azi am primit hârtia oficială din partea Confederaţiei Europene de Volei în care suntem anunţaţi că ne-a fost acceptată candidatura pentru organizarea turneului final al Campionatului European feminin din 2021. Noi tot azi am depus la Ministerul Tineretului şi Sportului răspunsul CEV şi o cerere oficială pentru organizarea Europenelor”, a spus Vişan conform Agerpres.

Preşedintele Confederaţiei Europene de Volei, Aleksandar Boricic, s-a aflat săptămâna trecută la Bucureşti unde s-a întâlnit cu reprezentanţii Ministerului Tineretului şi Sportului, ai Comitetului Olimpic şi Sportiv Român şi FRV. În cadrul discuţiilor, acesta şi-a exprimat susţinerea pentru organizarea în România a unei grupe din cadrul CE 2021. La rândul său, ministrul Tineretului şi Sportului, Marius Dunca, a afirmat că sprijină organizarea turneului final în România.

Campionatul European de volei feminin din 2021 ar urma să fie organizat în patru ţări, România, Serbia, Croaţia şi Bulgaria.

Foto: sportpictures.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.