CSM Volei Alba Blaj va organiza turneul Final Four al Ligii Campionilor la volei feminin, pe 5 şi 6 mai, la Bucureşti, o premieră în România la jocurile de echipă.

”Volei Alba Blaj a primit, în această după amiază, organizarea turneului final al Ligii Campionilor la volei feminin, după ce scrisoarea de intenţie trimisă de campioana României a fost acceptată. Turneul Final Four va avea loc în perioada 5-6 mai 2018, la Sala Polivalentă din Bucureşti”, anunţă clubul ardelean.

CSM Volei Alba Blaj reuşise să se califice, în premieră pentru o echipă de volei din România, în faza Playoff 6 a celei mai importante competiţii intercluburi din voleiul european.

Echipele calificate în faza Playoff 6 a Ligii Campionilor europeni la volei feminin sunt CSM Volei Alba Blaj (România), Igor Gorgonzola Novara (Italia), Dinamo Kazan (Rusia), VakifBank Istanbul (Turcia), câştigătoarele celor patru grupe preliminare, precum şi Volley Conegliano (Italia) şi Volero Zurich (Elveţia), cele mai bune formaţii de pe locurile doi.

Galatasaray Istanbul va înlocui în Playoff 6 gazda turneului Final Four al competiţiei, pe CSM Volei Alba Blaj, care va intra astfel direct în semifinale. Tragerea la sorţi a meciurilor din Playoff 6 va avea loc vineri, la Luxemburg.

Foto: sportpictures.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.