Ieri la Craiova a avut loc ultimul meci din Liga Europeana la volei masculin disputat de tricolori pe teren propriu in compania Sloveniei. Meciul de azi, a avut același istoric sec ca și meciul de vineri,  ambele incheiate cu victoria in minim de seturi a Sloveniei 3-0. În primul și al doilea set superioritatea slovenilor a fost clară echipa noastră fiind mai mult cu gândul la vacanță scorurile în primele două seturi fiind 21-25 și 15-25. Cel de-al treilea set a fost unul pe muchie de cuțit, românii aducându-și aminte că joacă pe teren propriu au echilibrat partida dar au pierdut în cele din urmă cu 25-27.
România ocupă în acest moment locul 5 în grupa de calificare cu șanse zero de calificare totalizănd 6 puncte obținute în urma victoriilor de la Craiova împotriva formației din Belarus. După cele două victorii Slovenia s-a instalat pe primul loc al grupei de calificare cu 23 de puncte fiind favorita la această pozițe în ultimele două meciuri întâlnind Grecia pe teren propriu.
Tricolorii mai au două meciuri de disputat in Liga Europeană în deplasarea din Croația pe 8 și 9 august. Croații sunt în acest moment pe ultimul loc în grupă cu o victorie și 6 înfrangeri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.