Arcada Galați și-a aflat adversarii din preliminariile Ligii Campionilor

0

Turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor la volei masculin, fază în care este implicată și Arcada Galați, se apropie cu pași repezi. Reprezentanta României are o misiune dificilă însă, deoarece va întâlni două echipe solide, Fino Kaposvar, din Ungaria, și Jastrzabie Wiegel, din Polonia.

Turul al doilea se va disputa sub forma a două turnee de calificare, primul programat în perioada 13-15 octombrie, în Polonia, iar al doilea în perioada 27-29 octombrie, la Galați.

„Vom întâlni două echipe bune în turul II preliminar al Champions League. Kaposvar din Ungaria are în componență câțiva jucători ruși, valoroși. Wiegel din Polonia este o formație de top în Europa. Polonezii au jucat constant în Champions League și au fost prezenți o dată și în Final Four. Să nu uitam că Wiegel reprezintă Polonia, campioana mondială en titre. Chiar dacă a terminat doar pe locul 4 campionatul trecut, Wiegel a învins de 2 ori Zenit Kazan în Champions League. Echipa din Rusia a dominat Liga Campionilor în ultimele 4 sezoane. În lotul polonezilor se regăsesc jucatori cu experiență vastă la nivel înalt, precum Kampa, Tervaporti, Mohamed sau Luati. Vom juca al doilea turneu acasă și sper ca acest lucru să constituie un avantaj. Lotul nostru este bun și eu am încredere în toți jucătorii. Sunt convins că ne vom atinge obiectivele stabilite pentru acest sezon.”, a spus Sergiu Stancu, antrenorul Arcadei Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.