Arcada Galați a câștigat al cincilea titlu consecutiv în voleiul masculin românesc.

Acrada Galați a trecut cu 3-0 de CSA Steaua în finala Ligii Naționale de volei masculin. Gălățenii continuă astfel dominația începută în sezonul 2018/2019.

Marius Bala, căpitanul campioanei, a transmis o scrisoare pentru fani.

Marian Bala, mesaj după titlul cucerit de Arcada Galați

„Despre sistemul competițional pot să recunosc că a fost iar în favoarea noastră, pentru că am terminat campionatul regular pe locul 3. Dacă în anii precedenți aveam avantaj la puncte și ne-a fost mai ușor în play-off, acum noul sistem ne-a “permis” să facem câteva greșeli în campionat, dar să câștigăm tot în play-off. Poate că e puțin cam extenuant să jucăm 2 meciuri în 24 de ore, dar per total e mai spectaculos. Se vede o creștere a nivelului de joc in România și ăsta e un lucru îmbucurător.

Și despre meciurile finale două vorbe… Consider că primele 2 seturi din primul meci de la ei au cântărit foarte mult în jocul nostru și s-a simțit ulterior și în jocul lor. Au lăsat puțin garda jos, iar asta ne-a permis să jucăm din ce în ce mai precis. Iată de ce a trebuit să-i dăm încă o dată credit antrenorului care ne-a antrenat special pentru finalurile de set!
Mai consider că o cheie a jocului nostru bun din play-off a fost și unitatea grupului și disciplina. Asta ne-a ajutat în campionat să ținem capul sus și să muncim, iar pe final să ne bucurăm împreună de ceea ce am adunat. De asemenea, mă plec în fața minunatului public gălățean, atât eu, cât și colegii mei. Mulțumim!”, a transmis Marian Bala pentru site-ul oficial al Arcadei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.