”Este o zi specială”, a declarat Simona Halep, sâmbătă, după ce și-a asigurat prima poziție în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste (WTA) ce va fi publicat luni, grație calificării în finala turneului de la Beijing.

„Este foarte emoționant, cred că este pentru prima oară când am plâns pe teren. Este extraordinar că am putut realiza asta. Echipa mea, toată lumea de acasă se uită… Vreau să le mulțumesc tuturor. Este o zi specială”, a spus Halep pe teren, după ce a învins-o pe letona Jelena Ostapenko, scor 6-2, 6-4, în semifinale.

Directorul executiv al WTA, Steve Simon, președintele Micky Lawler au participat la o scurtă ceremonie pe teren în cadrul căreia Simona a primit un unu simbolic alcătuit din trandafiri, reprezentând poziția de lider mondial pe care o va avea de luni.

„Nu voi uita această zi sau acest turneu. Întotdeauna am o mare susținere în China și aștept ziua de mâine, turneul nu s-a încheiat.

Halep (26 ani) a învins în acest an cinci din cele 10 jucătoare aflate în top 10 și a ajuns în sferturi de finală la 11 din ultimele 13 turnee.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.