Fostul lider mondial Serena Williams nu a luat o decizie în privința participării sale la primul turneu de Mare Șlem al anului, Australian Open, în timp ce rusoaica Svetlana Kuznețova, numărul 12 mondial, este incertă după ce a suferit o operație la încheietura mâinii.

Williams era însărcinată în două luni când a câștigat, în 2017, al 23-lea său titlu de Mare Șlem, la Melbourne, și speră să își poată apăra titlul în ianuarie, după ce a născut o fetiță în septembrie.

”Serena se pregătește pentru 2018”, a declarat antrenorul jucătoarei de 36 de ani, Patrick Mouratoglou, pentru CNN. ”Ea se antrenează pentru a reveni în formă. Voi fi alături de ea în scurt timp, în Florida”, a menționat francezul.

”Vom vedea cum reacționează corpul său și care este nivelul său de tenis, iar apoi vom lua o decizie în legătură cu Australia”, a subliniat Mouratoglou.

În același timp, Victoria Azarenka, care nu a jucat din luna iulie, din cauza luptei legale pentru custodia fiului său, și-a anunțat revenirea în circuit pentru ianuarie, la Auckland, dar fără antrenorul Michael Joyce, de care s-a despărțit.

”Vika este o jucătoare extrem de talentată. Deși sunt încântat să o văd revenind în tenis îi respect decizia de a pune familia pe primul loc”, a declarat Joyce despre fostul lider mondial, care a câștigat de două ori turneul Australian Open.

Australian Open va avea loc la Melbourne în perioada 15-28 ianuarie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.