Echipa de Fed Cup a României conduce Canada cu scorul de 2-0 în întâlnirea care se desfăşoară în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în turul I al Grupei Mondiale II, după ce Irina Begu (37 WTA) s-a impus cu scorul de 6-3, 6-7 (4), 6-2 în faţa jucătoarei de origine română Bianca Andreescu (173 WTA).

În meciul care a durat 2 ore şi 38 de minute, Irina Begu a făcut 42 de greşeli neforţate, faţă de cele 38 ale Biancăi Andreescu. În schimb, jucătoarea română a avut 25 de lovituri câştigătoare, dintre 15 cu reverul, în timp ce reprezentanta Canadei doar 11, dintre care 2 cu reverul.

În primul meci de simplu al zilei de sâmbătă, Sorana Cîrstea a câştigat cu scorul de 6-2, 6-2 în faţa jucătoarei canadiene Carol Zhao (138 WTA).

Setul decisiv, început după o pauză de aproape 15 minute cauzat de o problemă la piciorul drept al canadiencei, a fost dominat clar de Irina Begu.

Duminică, de la ora 12,00, în al treilea meci al întâlnirii România – Canada, Irina Begu (37 WTA) o va întâlni pe cea mai bine clasată jucătoare a echipei oaspete, Carol Zhao, numărul 138 mondial. Acest meci va fi urmat apoi de întâlnirea dintre Sorana Cîrstea (38 WTA) şi Bianca Andreescu (173 WTA). În partida de dublu se vor înfrunta cuplurile Ana Bogdan/Raluca Olaru şi Katherina Sebov/Gabriela Dabrowski, dar, în funcţie de rezultat, se pot opera modificări în componenţa perechilor.

Foto: sportpictures.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.