Probleme acute de lot, cauzate de accidentări plus cazuri pozitive de Covid-19, au afectat puternic evoluţia echipei de hochei Corona Wolves Braşov în turneul de la Amiens, în cadrul grupei D al turului doi al Cupei Continentale.  „Lupii” au pierdut în faţa gazdelor de la Amiens, scor 6-0 (2-0, 1-0, 3-0), iar sâmbătă în faţa campioana Italiei, Asiago Hockey 1935, scor 4-2 (2-0, 0-0, 2-2), golurile braşovenilor fiind semnate de Zagidullin (53’30”) şi Kovacs (58’33”).

Duminică, nu s-a mai disputat ultimul joc, cel cu slovenii de la HDD Jesenice. În ciuda faptului că echipa Braşovului a fost testată PCR înainte de plecarea spre Amiens şi tot lotul deplasat la turneu a primit rezultat negativ, din păcate unul dintre jucători s-a pozitivat la Covid-19 după primele două meciuri ale grupei. Astfel, din cauza faptului că o parte dintre jucătorii din lot au fost consideraţi „contacţi direcţi”, echipa nu a mai putut intra pe gheaţă duminică.
„Braşov Wolves a făcut toate eforturile pentru a-şi respecta blazonul şi a respecta competiţia şi a reuşit deplasarea în ciuda numeroaselor indisponibilităţi, prezentându-se la turneu cu doar 17 jucători, însă din păcate pentru noi turneul s-a încheiat după două meciuri. Din păcate se va pune şi problema disputării urmatoarelor meciuri din Erste Liga, avându-se în vedere că nu vom dispune de suficienţi jucători valizi, o parte dintre jucătorii care nu au făcut deplasarea fiind, de asemenea, depistaţi pozitiv”, au explicat oficialii secţiei de hochei de la Corona.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.