România și Ucraina se întâlnesc pe 12 și 13 aprilie 2024, pentru un loc în grupa principală a Billie Jean King Cup. Meciurile vor avea loc în Florida, în cadrul Omni Amelia Island Resort, pe zgură.

Pentru a-și putea îndeplini visul și a spera la Jocurile Olimpice de la Paris, Simona Halep era nevoită să bifeze și o prezență în Billie Jean King Cup. Căpitanul nejucător Horia Tecău a convocat-o și i-a oferit această oportunitate.

Ana Bogdan, Jaqueline Cristian, Anca Todoni și Mara Gae completează trupa „tricoloră”.

Echipa Ucrainei este formată din Elina Svitolina (17 WTA), Lesia Tsurenko (37 WTA), Liudmyla Kichenok (fără clasament la simplu), Nadiia Kichenok (fără clasament la simplu) și Yuliia Starodubtseva (129 WTA).

Nu a fost vorba de convingere. Îmi doresc să fac parte din echipă. Nu știu ce va fi (n.r. la meciurile cu Ucraina). Îmi doresc să fiu la Olimpiadă la Paris. Sper să fac treabă bună. Parcă niciodată nu am lipsit (n.r. din echipa României). M-au întâmpinat foarte plăcut (n.r. Horia Tecău și Ana Bogdan). Mi-au dat liniște sufletească că ei mă apreciază”, a spus Simona Halep, potrivit Digisport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.