România și Irlanda de Nord au remizat, scor 1-1, într-un meci amical disputat în fața a peste 30.000 de spectatori pe Arena Națională. 

România a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru Campionatul European din Germania. Primul test din anul 2024 a fost în fața Irlandei de Nord. „Tricolorii” au obținut o remiză datorită reușitei semnate de Dennis Man.

„În primul rând ne doream să câştigăm, chiar dacă am făcut al 12-lea joc fără înfrângere, noi am abordat la victorie meciul. Nu a fost uşor, pentru că am întâlnit un adversar foarte arţăgos. Am văzut că cifrele nu arată rău, am avut 66% posesie, dar am avut o construcţie pasivă în multe momente. Nu am avut nici ritmul la construcţie pe care l-aş fi vrut. Un alt lucru care nu îmi dă pace este legat de chimia jocului. Probabil că veţi vedea o altă soluţie în meciul cu Columbia. Este prematur să vorbim despre primul 11 sau aşezare acum. M-am gândit să mutăm cât mai mulţi jucători, să le dăm minute, nu-i uşor nici pentru noi să dăm minute unui jucător la echipa naţională pe care nu le primeşte la club. Dar ăsta este nucleul care acum trei luni şi jumătate a calificat naţionala României, după o campanie cu multe momente foarte bune. Şi am încredere foarte mare în ei, ştiu că pot mult mai mult”, a spus selecţionerul Edi Iordănescu într-o conferinţă de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.