Finala Cupei României la baschet masculin din acest an se va disputa între CSO Voluntari și CSM Oradea. 

Investițiile majore de la Voluntari încep să dea roade. Ilfovenii au câștigat dramatic semifinala cu CSM Craiova. Au avut un avantaj maxim de 15 puncte, la finalul sfertului 3, dar s-au văzut conduși în ultimul minut, scor 79-80. Revenirea oltenilor a purtat semnătura lui Diculescu, 31 de puncte, și Henson, 22.

De la Voluntari s-au remarcat Hickey, americanul terminând cu triple-double (19 puncte, 10 recuperări și 10 pase decisive). Vlad Moldoveanu, starul celor de la CSO, a contribuit și el cu 15 puncte și 6 recuperări.

Oradea, revenire de excepție cu U-BT Cluj

CSM Oradea pornea cu șansa secundă în fața lui U-BT Cluj-Napoca. Avea un complex în fața „studenților”, pierzând ultimele 3 înfruntări directe. Semifinala de astăzi se îndrepta spre un scenariu asemănător. Clujenii au intrat cu un avantaj de 10 puncte la pauză, dar l-au risipit și au cedat cu 81 la 89. MVP-ul partidei a fost Watson, cu 30 de puncte.

Finala dintre CSO Voluntari și CSM Oradea este programată marți, de la ora 19:00, la Cluj-Napoca. Partida va putea fi urmărită la TV pe programele Digi Sport și Look Sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.