CSM București și SCM Rm. Vâlcea dau cele mai bune handbaliste ale sezonului trecut din „Liga Florilor”. 
Antrenorii din handbalul feminin au votat superlativele sezonului precedent. Cristina Neagu, interul stânga de la CSM București, a fost votată cea mai bună jucătoare a competiției. Premiul pentru cea mai bună handbalistă străină a fost primit de Kristina Liscevic, de la SCM Rm. Vâlcea. Cele două vor fi adversare în week-end, în turul optimii de finală din Liga Campionilor.

Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă

„2020 a fost un an atipic, am jucat puține meciuri, dar când am jucat, am făcut-o bine. Le mulțumesc tuturor antrenorilor care m-au votat. Mama va fi foarte fericită pentru acest nou premiu, pentru că toate trofeele pe care le-am cucerit au rămas în casa părinților. Ei îmi păstrează în camera în care am crescut toate medaliile și cupele, au grijă de toate, le aranjează, la curăță”, a declarat Cristina Neagu, pentru site-ul oficial al FRH.

Kristina Liscevic, cea mai bună handbalistă străină

„Sunt fericită că am primit acest premiu, mai ales pentru că m-au votat antrenorii. Le mulțumesc tuturor și mă gândesc acum că am avut un an bun. Îmi place să joc în România, Liga Florilor este un campionat puternic, intens, mereu avem adversari care vor să ne învingă și avem întotdeauna meciuri grele”, a declarat Kristina Liscevic, pentru site-ul Federației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.