Finala editiei 2015 a memorialului „George Ziguli” de la Pitesti le-a adus fata in fata pe Steaua CSM Eximbank Bucuresti si echipa locala BCMU Pitesti.

Steaua s-a instalat la carma partidei din primele momente, terminand prima repriza in avantaj de 16 puncte 43-27, spre dezamagirea publicului local care a umplut sala pana la refuz.

Din pacate, spectatorii au ramas cu sufletul la gura inca din primul sfert, cand jucatorul Stelei, Levente Skijarto, a cazut la o faza ce nu anunta nimic, undeva pe la mijlocul terenului. Acesta a acuzat o intepatura puternica in spate, a fost luat cu targa si transportat direct la spital, meciul fiind intrerupt 7 minute.

La jumatatea sfertului 2, dupa o lovitura de cot involuntar incasata in cap, jucatorul gazdelor, Alexandru Negut, a ramas lat pe podea, pierzandu-si cunostinta. Acesta a fost ridicat de la podea dupa minute bune de echipa medicala, fiind inlocuit pentru restul partidei.

In final, Steaua s-a impus cu greu, 78-69, dupa o revenire de senzatie a gazdelor care au reusit sa egaleze la 65, cu 4 minute inainte de finalul meciului, cei mai buni marcatori fiind Marco Marinovic si Titus Nicoara cu 17 respectiv 12 puncte. De cealalta parte Ronald Ross a inscris 20 de puncte si Adrian Tudor 12.

In finala mica a turneului Lukoil Sofia a invins CSU Sibiu cu 81-58.

GlobalSports.ro este primul site care a pus la dispozitie informatii despre aceasta finala la doar cateva minute de la incheiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.