In ciuda problemelor si scandalurilor de la varful primariei capitalei, clubul CSM Bucuresti isi vede de treaba, cocotandu-si echipele de handbal in topul clasamentului atat la fete cat si la baieti.

Astazi „tigrii” au consumat meciul din cea de-a sasea etapa a ligii nationale, bifand tot atatea victorii. In sala Rapid meciul a avut o singura directie, CSM-ul trecand de Danubius Galati cu 32-22, dupa ce la pauza conduceau cu doar 2 goluri, 15-13. Cei mai buni marcatori ai CSM-ului au fost Andrei Negru cu 8 goluri si Krsto Milosevic cu 6.

„Tigroaicele” s-au deplasat la Zalau pentru a da piept cu formatia locala antrenata de Gheorghe Tadici, omologul lui „Tata Puiu” din handbal. In primele 20 de minute echipa gazda a reusit sa tina piept campioanei si chiar sa conduca, insa de cand au apasat acceleratia, supervedetele CSM-ului nu s-au mai oprit. Cu aceeasi Linde Jorgensen in forma de zile mari, bucurestencele au plecat cu cea de-a 5-a victorie din tot atatea meciuri, 37-23, ocupand in mod normal primul loc al clasamentului. Cu un golaveraj 172-112, tigroaicele au cel mai bun atac dupa 5 runde.

Rezultatele actualizate in timp real, programul si clasamentele la zi din Liga Nationala atat feminin cat si masculin, le puteti consulta AICI.

 

Catalin Mihalache

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.