Bogdan Lobonț a convocat 23 de fotbaliști pentru prima acțiune din istoria nou-înființatei naționale U20. 

Selecționerul Bogdan Lobonț își începe mandatul cu două meciuri amicale tari. Primul este împotriva reprezentative similare din Portugalia, programat pe 2 septembrie, pe arena „Anghel Iordănescu” din Voluntari.

Urmează o partidă la fel de interesant, în compania Angliei. Meciul se joacă pe  St. George’s Park Stadium, pe 6 septembrie, de la ora 16:00.

Lotul convocat de Bogdan Lobonț pentru meciurile amicale cu Portugalia U20 și Anglia U20

  • Portari: Răzvan Sava (Torino/Italia), Alexandru Borbei (Lecce/Italia), Otto Hindrich (CFR Cluj)
  • Fundași: Darius Grosu (Farul Constanța), Eduard Duțu (Fiorentina/Italia), Matei Ilie (Padova/Italia), Deniz Giafer (Dinamo), Daniel Bîrzu (Farul Constanța), Alexandru Sima (CSM Reșița), Gabriel Buta (Farul Constanța)
  • Mijlocași: Andrei Mărginean (Sassuolo/Italia), Alexandru Crivac (FC Argeș), Ștefan Pănoiu (FC Rapid 1923), Francisc Cristea (Politehnica Iași), Constantin Grameni (Farul Constanța), Darius Ghindovean (Duisburg/Germania), Marius Corbu (Akademia Pușcaș/Ungaria), Andrei Bani (Dinamo), Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova), Alexandru Oroian (Hermannstadt), Robert Mustacă (Unirea Slobozia)
  • Atacanți: Luca Andronache (Farul Constanța), Bogdan Rotar (AFK Csikszereda)

“Sunt bucuros și emoționat în același timp de alegerea făcută. Am același sentiment pe care l-am avut atunci când am fost convocat pentru prima dată la echipa națională. Aștept cu nerăbdare prima acțiune, cea din septembrie, ca să ne cunoaștem. Sunt convins că împreună reușim să scoatem maximum din potențialul echipei, atât din jucători, cât și din stafful tehnic”, a declarat Bogdan Lobonț, în momentul prezentării oficiale, conform FRF.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.