Stadionul ultramodern din Giulești a fost finalizat în proporție de 100% și a fost predat către Clubul Sportiv. 

Bucureștiul este tot mai aproape să dea în folosință și ultima arenă construită în planurile pentru Euro 2020, după cele din Ghencea și Arcul de Triumf. Stadionul Rapid mai are nevoie doar de aprobările privind securitatea. Cel mai probabil, la finalul lunii februarie ar urma ca aici să fie organizat primul meci.

 

„Stadionul este foarte frumos, este intim, simţi jucătorii lângă tine şi la rândul lor jucătorii vor simţi galeria şi suporterii lângă ei. Nu cred că această apropiere este periculoasă pentru nimeni. Echipa Rapid va câştiga aici şi toată lumea va fi fericită. Eu am mare încredere în suporterii noştri. Acum aşteptăm meciul de inaugurare. Cu cine va fi, asta vor decide cei de la fotbal.

Noi vom veni la inaugurare cu sportivii noştri de marcă, dar inaugurarea va fi organizată de cei de la fotbal. Nu ştiu dacă stadionul a pierdut 5.000 de locuri, pentru că din 2006 pe fosta arenă nu se puteau folosi 6.000 de locuri, pentru că nu era consolidată peluza. Iar noi ani de zile am funcţionat cu 11.000 de locuri. Eu nu spun că 14.000 de locuri sunt suficiente, dar sunt aşa cum trebuie, adică moderne şi oferă toate condiţiile”, a declarat  Vali Caciureac, președintele Clubului Sportiv Rapid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.