In primul rand trebuie sa iti raspunzi singur la o intrebare. DE CE PARIEZI? Fii sincer cu tine si gaseste motivul pentru care plasezi o miza pe un eveniment sportiv sau mai multe. De la aceasta intrebare, mai precis de la variantele de raspunsuri posibile, pleaca si criteriile de impartire a pariorilor in categorii. Pariem din mai multe motive:

-ca sa adaugam farmec si interes rezultatului final

-in speranta de a ne creste substantial veniturile

-pentru ca avem impresia ca putem prezice rezultatele unor evenimente si vrem sa avem si un profit din asta

-pentru ca suntem bolnavi, maniaci, dependenti de pariuri

-pentru ca speram ca “vom da un tun” care sa ne schimbe viata, spre deosebire de loto aici nu tine doar de noroc si putem “sti” pec e rezultate sa mizam

Motivele sunt multe, cele de mai sus sunt doar niste exemple, ideea principala este ca suma acestor motive a dus la o dezvoltare continua a industriei pariurilor. De la luptele de cocosi si intrecerile intre melci si pana la a prezice cate cornere vor fi intr-un meci de fotbal, oamenii au avut pareri pro si contra referitoare la rezultatul final. “Sunt sigur ca Manchester United o va zdrobi pe CFR Cluj” si “ba eu cred ca nu are nicio sansa”. OK, pui pariu? De aici a plecat totul…de la aceasta intrebare buclucasa…

Pentru ca tu sa devii un parior cu mult mai mult success trebuie neaparat sa tii cont de urmatoarele aspecte din activitatea de pariere.

  1. Cunoasterea sportului pe care mizezi

Este obligatoriu sa cunosti regulile sportului pe care pariezi si sa intelegi tipurile de pariuri pe care poti miza. Nu te bucura daca ai pariat 1 pe un meci de baschet, iar dupa 2 sferturi echipa gazda conduce cu 2 puncte . Afla ca sunt 4 sferturi si esti abia la pauza. Cunostintele cat mai bogate despre sportul respectiv, echipe, performeri, loturi iti ofera un atu in alegerea optiunii pe care vei paria. Fii convins ca cel impotriva caruia pariezi cunoaste!

  1. Analiza amanuntita

Nu paria fara sa iti faci temele! Informeaza-te despre echipa pe care vei paria, afla titularii, absentii, programul lor competitional in urmatoarele zile, motivatia jucatorilor pentru meciul respectiv, ce obiective au, locul in clasament, intalniri directe, etc. Cu cat stii mai multe, cu atat e mai bine pentru tine, vei avea mult mai multe argumente pro sau contra deciziei pentru pronosticul final.

  1. Money Management

Este foarte importanta disciplina banilor. Daca vrei sa pariezi banii de tigari pentru ziua respectiva, FA-O! Daca pierzi si nu vei fuma toata ziua, nu ti se va intampla nimic. In schimb, NU PARIA BANII DE CHIRIE! Poate vei dormi in strada…Foarte multe probleme apar atunci cand nu exista o perceptie corecta asupra banilor care pot fi folositi drept miza. Alocarea unui anumit buget saptamanal/lunar/anual este o conditie primordiala pentru evitarea falimentului si a urmarilor mult mai grave in cazul unor esecuri. De aceea s-au si inmultit campaniile de “pariere responsabila” iar anumite case de pariuri online ofera clientilor posibilitatea setarii anumitor limite

  1. DISCIPLINA

Disciplina proprie ii diferentiaza pe castigatori de pierzatori. Gandirea lucida, parierea dupa anumite reguli proprii sau imprumutate, folosirea unor anumite strategii, sunt componente esentiale ale disciplinei. Pariorii indisciplinati isi pot pierde toate castigurile din ultimele 6 luni intr-o singura zi. Pariorii indisciplinati se bucura cand castiga un bilet si se lauda catre toti cunoscutii, insa nu trag linie sau nu sunt constienti ca in ultima saptamana sunt in deficit.

Pariorii disciplinati nu alearga maine sa recupereze suma pierduta la un pariu de astazi. Pariorii disciplinati se bucura la castigul a 10% din miza si au un plan pe termen lung.

 

Sper ca sfaturile mele sa va fie de folos si sa aveti de castigat de pe urma lor. Vom putea dezbate aspecte suplimentare pe parcurs. Daca aveti sugestii, intrebari sau nevoie de ajutor, iata solutia:

redactie@globalsports.ro –in atentia EXPERTULUI GlobalSports

 

SPOR LA BANI!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.