Sara Errani si Anna Schmiedlova vor juca cu trofeul pe masa in finala de la  BRD Bucharest Open.
Sarra Eranni locul 20 WTA este o jucatoare de mana dreapta si executa backhandul cu 2 maini. Zgura este suprafata ei preferata unde are 217 victorii si doar 107 infrangeri reusind un procentaj de 66.98%. In cele patru meciuri de la Bucuresti nu a pierdut decat un set si a disputat 2 tiebreak-uri. Are o singura infrangere pe zgura in ultimele 9 meciuri, doar Serena reusind sa ii puna probleme di sa se impuna in fata italiencei.
Anna Schmiedlova ocupa locul 60 WTA fiind o jucatoare de mana dreapta si executand backhandul cu 2 maini. Ea vine dupa 4 victorii in minimul de seturi doar Hercog in ultimul meci reusind sa ii ea 4 game-uri. Zgura este suprafata ei preferata , avand 103 victorii si 39 de infrangeri, 72.54% fiind procentajul ei pe aceasta suprafata.Schmiedlova a jucat bine in ultimul meci unde Hercog a facut o gramada de erori nefortate. Are o deplasare in teren foarte buna, forehandul si backhandul sunt lovite mai mereu in cross , evitand lungul de linie. Are un moral bun si o conditie fizica foarte buna. Returneaza foarte bine insa are probleme cand primeste serviciu cu mult kick. Errani ne-a aratat forta ei si jocul bun pe care il are si in meciul cu Monica , unde s-a incalzit mai greu dar a reusit sa-i citeasca jocul de slice si sa o invinga. Cele 2 s-au mai intalnit o singura data tot in acest an si tot pe zgura, in finala de la Rio unde a castigat italianca cu 7-6,6-1 , la 2 castigand in tiebreak.
Cred insa ca de aceasta data Anna are mai multa calitate si daca nu sa o invinga, macar sa castige un set. Minim 1 set Anna la o cota de 1.55 este excelenta.

de Alin Maries

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.