Yulia Putintseva o va intalni pe suedeza Joanna Larsson pe zgura din Bastad.
Y. Putinseva ocupa locul 74 WTA si din cele 3 meciuri de pana acum la Bastad, ea a cedat un singur set cu Lim.66.94% este procentajul ei pe zgura , fiind suprafata sa preferata. Ea are 81 de victorii si 40 de infrangerii pe zgura 16/7 fiind bilantul ei in acest an pe aceasta suprafata.
De cealalta parte suedeza Johanna Larsson ocupa locul 72 in ierarhia WTA, reusind sa adune 794 de puncte. Este o jucatoare de mana dreapta si executa backandul cu 2 maini. Suprafata sa preferata este Indoor Hard insa se descurca destul de bine si pe zgura unde are 159 de victorii si 96 de infrangerii avand un procentaj de 62.35%. Jocul sau a , aratat multe imbunatatiri pe aceasta suprafata in 2015 si ma astept sa treaca de jucatoarea din Kazahstan.
Larsson joaca acasa, Putintseva vine si ea dupa o serie de meciuri destul de obositoare si daca suedeza a trecut de Barbora nu vad de ce nu ar trece si de Putintseva.
Victoria J. Larsson la o cota de 1.65 este o alegere buna.

 

Sarra Erani si Monica Niculescu se vor intalni in semifinala de la Bucuresti.
Sarra Eranni locul 20 WTA este o jucatoare de mana dreapta si executa backandul cu 2 maini. Zgura este suprafata ei preferata unde are 216 victorii si doar 107 infrangeri reusind un procentaj de 66.87%. In cele trei meciuri de la Bucuresti nu a pierdut niciun set si a disputat 2 tiebreak-uri. Are o singura infrangere pe zgura in ultimele 8 meciuri, doar Serena reusind sa ii puna probleme.
Monica Niculescu ocupa locul 41 in ierarhia WTA , fiind o jucatoare de mana dreapta. Cel mai bun procentaj al ei este pe zgura unde are 116 victorii si 82 de infrangerii, 58.59%.
Desi ea a declarat dupa Wimbledon ca i-a placut iarba foarte mult si ca nu ar fi vrut sa se termine ea are cifre tot mai bune pe zgura.
Cele 2 s-au mai intalnit de 4 ori ,3-1 pentru Errani, singura victorie pentru romanca a fost in 2005 la Coimbra. Asta este a 2-a oara cand cele 2 se intalnesc pe zgura, dupa victoria lui Errani din 2007.
Errani are un joc urat dar eficient , incepe slab dar termina in forta. Monica este destul de obosita si Errani are experienta necesara sa-i citeasca jocul de slice. Cred ca Errani se va impune , si cota de 1.60 in favoarea ei este atractiva.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.