Polona Hercog si Aleksandra Krunic se vor infrunta si ele pe zgura de la Bucuresti.
Polona Hercog este locul 87 WTA si la varsta de 24 de ani, a reusit sa adune 13 titluri WTA si 680 de puncte. Este o jucatoare de mana dreapta si executa backhandul cu doua maini.De departe , zgura este suprafata ei preferata avand 182 de victorii si 78 de infrangerii pe aceasta suprafata.Are un procentaj de 70.00% pe zgura si jucatoare precum Smitkova si  H. Watson au fost nevoite sa se vada invinse de slovena.
Ultimul ei meci impotriva romancei Tig a fost foarte usor reusind sa se impuna 6-0,6-2 .
A. Krunic este locul 67 WTA si este o jucatoare de mana dreapta si executa backandul cu 2 maini. Ea vine dupa un dublu 6-1/6-1 cu R. Vinci. Zgura este suprafata sa preferata avand un procentaj de 64.56% si 102 victorii , reusind sa fie invinsa de 56 de ori.
Polona Hercog atat pe primul serviciu al adversarei cat si pe al doilea sta foarte mult pe linia de tusa si in spatele terenului. Krunic are centrul de greutate jos , loveste repede,curat si precis . Nu cred ca Polona va avea multe sanse azi , dar o cota interesanta ar fi aceea ca  A. Krunic sa castige minim 1 set la o cota de 1.90.

de Alin Maries

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.