Cele 3 echipe romanesti si-au aflat adversarii pentru turul 3 preliminar al Europa League. Tragerea la sorti a avut loc azi la ora 14:00, iar ASA si Astra au dat peste adversari foarte dificili.

Dupa ce trece de Inverness, Astra va juca turul 3 contra castigatoarei dintre West Ham United (Anglia) si FC Bikirkara, din Malta.

„Am cazut destul de greu, cu una dintre cele mai grele. Asta e viata, ne jucam sansa
Nu te poti lua dupa jocul lor cu Bikirkara, nu au inca ritm de joc, incep tarziu campionatul. Este o echipa buna, titrata, o echipa din Anglia, va dati seama ca nu e usor.
N-am avut noroc, dar problema este ca nu mai exista echipe mari si mici. Vom vedea, va fi frumos, n-avem nimic de pierdut. Daca te scoate West Ham asta este, dar daca nu, si vom realiza o surpriza, cu atat mai frumos
” a declarat Sumigol

FC Botosani pe de alta parte, in cazul in care reuseste minunea si ii scot pe cei de la Legia, vor avea un adversar mai faci, castigatoarea dintre FK Kukësi (Albania) si FK Mladost Podgorica (Muntenegru).

Si nu in ultimul rand, vicecampioana Romaniei, ASA Tg Mures care intra direct in turul 3, va intalni pe Saint-Etienne, fosta echipa a lui Nicolita.

Astra si FC Botoșani ar urma sa joace primul meci in deplasare, in timp ce ASA Tg. Mures va juca meciul tur pe teren propriu. Meciurile din turul trei preliminar sunt programate la 30 iulie-turul si 6 august – returul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.