Pablo Cuevas si Federico Delbonis se vor intalni pe zgura de la Bastad.
P. Cuevas ocupa locul 25 ATP , este un jucator de mana dreapta si executa backhand-ul cu o singura mana. Zgura este suprafata lui preferata unde are o performanta de 65.73%. 16 victorii si 8 infrangeri in acest an pe aceasta suprafata.
Are un stil de joc de solid defence si backhand-ul este principala sa arma. Cuevas este castigatorul de anul trecut de la Bastad si probabil isi doreste sa ajunga din nou campion in Suedia.
De cealalta parte F. Delbonis ocupa locul  68 ATP , fiind un jucator de mana stanga si executand backhand-ul cu 2 maini. Zgura este suprafata lui preferata de joc avand un procentaj de 63.4% , 220 de victorii si 127 de infrangeri in intreaga lui cariera. Forehand-ul este principala arma a lui Delbonis. A castigat 2 turnee in acest an insa ambele fiind Challenger. Cei doi s-au mai intalnit de 2 ori in trecut , in 2010 unde a castigat Cuevas si in 2014 unde s-a impus Delbonis. Delbonis vine dupa 10 meciuri in care are doar 3 infrangerii insa majoritatea au fost cu adversari accesibili.
Cuevas loveste backhand-ul destul de plat si asta ii permite sa il pozitioneze mult mai bine in teren, Delbonis loveste mult cu forehand-ul in cross si cum este jucator de mana stanga, aceste lovituri merg spre backhand-ul lui Cuevas. Federico sufera la capitolul deplasare in teren , jocul de picioare fiind unul modest si raliurile stanga-dreapta nu ii conving deloc. Cuevas are jocul si statistica de parte sa si cred ca va invinge azi, fiind cotat la 1.50 se casele de pariuri.

 

de Alin Maries

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.