Sincer marturisind, ateptam intalnirea STEAUA-C.F.R. CLUJ, sub semnul unei curiozitati aparte, pe fondul celor intamplate in intalnirea cu TRENCIN, o stare de dulce (calificarea) si amar (deziluzia unei infrangeri nemeritate). La ora 20.00 in jurul Arenei Nationale era o liniste …apasatoare, care m-a dus la gandul strengar ca meciul  s-a amanat din cauza caniculei !
Intru in stadion si rasuflu usurat. Furnicutele, sunt la incalzire, asa se vad jucatorii de pe teren de catre noi, comentatorii si ziaristii sportivi, asezati prea la …inaltime ! In tribune vreo 5.000 de suporteri, mai exact 5.300 si doi indragostiti clujeni luati in …gestiune de un organ de paza, spre deliciul spectatorilor, indragostiti care s-au facut auziti la golul inscris in minutul 16 de Tiago Jorge OLIVEIRA LOPEZ, la un contratac clujean condus de Rosu, care  l-a aruncat pe Rapa in …rapa, dupa un dribling  ametitor, urmat de o centrare ca la carte, copie a primului gol inscris de slovacii de la TRENCIN !
Francisc DICAN, antrenorul clujenilor a trimis in teren cu ordin clar de victorie pe MINCA- LARIE ,GUIMARAES(GONCALVES) , PAUN, PETRUCCI, COELHO, LOPES, TINC, MURESAN (NASCIMENTO), JORGE ROSU(SANTAMARIA).
Mirel RADOI  si-a menajat titularii in perspectiva meciului din preliminariile Ligii Campionilor cu Partizan BELGRAD, dand un cec in alb de valoare fotbalistica urmatorilor : NITA (golul nu i se poate imputa-jucator talentat,inca emotiv la centrarile in careul de 16 metri si la iesirile la blocaj. Portar de viitor), RAPA (care a cam luat-o la vale rau de tot !), CARP (un debut elegant si convingator), HAMROUN (molesit de caldura in acest meci ), TOSCA (jucator alintat si mai putin concentrat in faze mai importante de presiune in joc ), Guilherme SITYA (inegal si gafant in situatii aprinse de joc), TUDORIE (cam greoi in fata careului,dar cu simtul portii si cooperant si peste toate, luptator si altruist), TAHAR (fin tehnician,dar fara cap limpede in joc), NEAGU (jucator de travaliu,deficitar la finalizarea combinatiilor in joc), IANCU (labil psihic, tehnic dar persiflant si comod, intr-un cuvant, branza buna in burduf de caine ), ENCEANU( ambitios, tehnic, disciplinat in joc, cam firav in contact cu jucatori masivi). Inlocuitorul lui, MIHALCEA este un jucator cu simtul portii si o rapida orientare in fata portii, fiind la un pas de a inscrie !
IANCU a fost inlocuit la pauza cu GRADINARU, UN JUCATOR PE CARE SE POATE CONTA IN VIITOR, ambitios, cooperant si indraznet .
Vedeta asteptata a partidei Jean Sony ALCENAT a convins in cele 35 de minute cat a jucat centrand impecabil la golul inscris cu o reusita tehnica de Tudorie in  minutul 56. In viitor prevad ca suporterii vor scanda : Intra ALCENAT-GOLU-i ca si dat! Vom vedea poate chiar in meciul cu Partizan !
Asadar, STEAUA- C.F.R. CUJ 1-(0-1), dupa o partida modesta fata de blazonul celor doua echipe. Mirel RADOI stie ca ritmul si relatiile de joc sunt inca deficitare, ca vedetele echipei creaza inca mari probleme si ca reintoarcerea suporterilor este cea mai mare iertare, dar si ajutor, ACUM, la nevoie !
Ce-ar fi, ca miercuri, 29iulie 2015 la ora 21.45, 25.000 de suporteri ai echipei STEAUA SA FIE IN FATA UNUI MARE ECRAN in arealul Arenei Nationale ? AR FI UN VIS FRUMOS !
Asa ca, aveti putintica rabdare, domnilor grabiti si suparati, poate pe drept !
                           Pe curand ,cu aceleasi ganduri bune si curate
                                                     Gheorghe SOANA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.