Etapele 4 si 5 nu au avut deloc selectii inspirate. Poate ca cel mai apropiat de realitate a fost combo-ul din etapa 4, meciurile dintre Sparta Praga si CSKA Moscova, precum si Partizan-Steaua fiind adevarate thrillere. Ambele meciuri cu rasturnari de situatii si multe goluri.
Nu-i nimic, mergem mai departe, suntem in continuare pe PLUS si asta e tot ce conteaza. Poti verifica rezultatele de pana acum AICI.
 Pentru astazi, oferta de meciuri din calificarile Europa League este foarte generoasa, dar totusi, ce stim despre toate echipele implicate?  Mai nimic…sunt in continuare angrenate o gramada de echipe „fantoma”, asa ca vom alege doar 2 selectii unde sunt implicate echipe la care avem acces la informatie.
Astra a reusit sa egaleze la 2 la Londra in tur, iar acum cei de la West Ham vin in Romania lipsiti de motivatie. Desi erau marii favoriti ai acestei runde de calificare, poate ca ar trebui sa citesti acest articol ca sa iti faci o parere cat mai buna despre cum va aborda West Ham meciului de diseara.
Al doilea meci de pe bilet este cel dintre Vitesse Arnheim si Southampton…Practic englezii si-au asigurat calificarea dupa 3-0 in tur, iar avand in vedere ca in weekend incepe o noua editie a Premier League, probabil ca vor apela la multe rezerve. In ambele meciuri avem implicate echipe englezesti care vor apela la garnitura a doua, dar sa nu uitam ca si rezervele pe care le au la dispozitie vor sa confirme si sa arate tot ce au mai bun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.