West Ham a ajuns in Bucuresti fara niciunul din titularii meciului din tur, cu toate astea antrenorul englezilor vrea calificarea:

“Avem un mare respect pentru competitie si pentru noi e un meci foarte bun, chiar daca nu suntem fericiti cu rezultatul din tur. Am venit aici cu o echipa buna in care eu cred cu tarie, dar e dificil sa jucam aici, apoi sa zburam inapoi, pentru Arsenal.

Situatia pentru multe cluburi care joaca tururi preliminare e aceeasi. Maine vrem sa invingem, o repet, cred cu tarie in aceasta echipa, in care avem seniori in fiecare compartiment.”

De cealalta parte, giurgiuvenii sunt deja euforici dupa rezultatul obtinut in tur si stiu cum vor sa-i elimine pe englezi:

”Am uitat deja meciul tur, trebuie sa fim concentrati, trebuie sa vedem ce greseli am facut in prima repriza de la Londra si sa nu le mai repetam.

Este o atmosfera buna in vestiar. Suntem mobilizati, nu ne gandim la egal sau ceva de acest gen, vrem sa ne facem jocul, mai ales cel practicat în repriza a doua a partidei cu West Ham. 

Trebuie sa fim agresivi, sa nu le lasam spatii, pentru ca ei sunt foarte buni la duelurile unu contra unu”

a declarat si Enache de la Astra

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.