Editia din acest an a Turneului celor 4 Natiuni la rugby a fost castigata, surprinzator dar meritat, de AUSTRALIA, care a  invins in partida decisiva principala favorita, NOUA ZEELANDA cu 27-19, pe teren propriu pe ANZ STADIUM SYDNEY, in fata a peste  75.000 spectatori !
Intr-o alta partida, ARGENTINA a invins in deplasare  AFRICA de SUD, cu 37-25, pe Arena KING’S PARK DURBAN inregistrand una din surprizele Turneului.
Cupa REGELUI la rugby !
Pe o caldura sufocanta, pe Stadionul OLIMPIA din Bucuresti s-a disputat partida de rugby in cadrul Cupei REGELUI dintre C.S.M.OLIMPIA Bucuresti si DINAMO Bucuresti. Meciul s-a incheiat la egalitate, 18-18(13-15), jucatorii ambelor echipe de Superliga realizand, indeosebi in prima repriza, un spectacol sportiv aplaudat la scena deschisa ! In minutul 2, echipa gazda deschide scorul pritr-un eseu de penalizare, transformat de STATULESCU. 7-0, insa dinamovistii raspund prompt cu un eseu prin FEOKAAKI si 7-5 !
 C.S.M. isi mareste avantajul printr-un nou eseu convertit, netransformat insa si 13-5. Urmeaza o puternica ofensiva dinamovista, materializata prin doua eseuri de penalizare, netransformate ,care stabilesc si scorul la pauza:13-15 pentru DINAMO! In repriza a doua, DINAMO domina partida, dar cei care inscriu un eseu, sunt tot cei de la C.S.M. prin SIALE FABINA. Dinamovistii revin in atac si obtin o lovitura de pedeapsa pe care o transforma si 18-18, un scor corect dupa cum s-a desfasurat partida.
Intr-o alta partida, pe Arena de Rugby din Ghencea, STEAUA invinge la mare lupta pe Universitatea CLUJ cu 15-14 si, cu punctul bonus defensiv obtinut, studentii clujeni se califica in semifinale !
In semifinale vor juca:      Timisoara SARACENS-Universitatea cluj
                                              CSM OLIMPIA Bucuresti- Stiinta ZIMBRII Baia Mare.
Va promitem sa va tinem la curent cu pregatirea NATIONALEI pentru CUPA MONDIALA !
                                               Gheorghe SOANA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.