Flacara de derby se cam stinge intre cele 2 combatante de ceva timp, luand in calcul ca dinamovistii aseara au avut doar cetateni cu care „sa se dueleze”, galeria Stelei nefiind si a FCSB-ului. Declaratiile ironice la nivel de conducere premergatoare meciului sau dupa meci incep sa dispara, iar multe din conjunctura acestui derby „incep sa scada ca intensitate”.

Cu un numar impresionant in tribune, dinamovistii au dominat de la un capat la celalalt fondul sonor. De cealalta parte nici stelistii n-au fost putini, insa nu erau galerie organizata.

Pe teren, situatia a fost destul de echilibrata, cu exceptia lui Chipciu care a ratat situatii bune de joc spre bucuria dinamovistilor. Prima repriza a consemnat ocazii incisive ale cainilor, mai intai prin Filip cu un sut puternic, ca mai apoi Lazar sa rateze spatiul portii. A-2-a repriza a fost a stelistilor, care au avut si posesia mult mai mare fata de prima repriza.

Chipciu s-a jucat cu mingile, forma slaba a jucatorului fiind destul de evidenta. Nici Tade nu s-a simtit in largul sau printre fundasii dinamovisti, fiind unul din jucatorii stersi ai Stelei.  Se termina 0-0, un rezultat care nu bucura da nici nu supara pe nimeni.

„Sunt multumit de rezultat, dar de joc doar de cel din prima repriza, atunci cand am avut cateva oportunitati si am fost periculosi pe contraatac. Mai mult nu am putut la meciul asta. In repriza a doua am suferit aparandu-ne, dar ne-am aparat foarte bine. Au bagat al doilea atacant, dar in afara acelei bare si a fazei cand s-au cam jucat cu noi in careu, nu au avut ocazii foarte clare. Imi felicit jucatorii pentru prima repriza. Am avut probleme la mijlocul terenului”  a declarat antrenorul cainilor, Mircea Rednic la finalul jocului

„A fost emotionant, dar imi pare rau ca nu am castigat. Meritam sa invingem. O singura echipa a condus jocul, dar nu am fost concentrati la finalizare. Asta a fost tactica pe care au adoptat-o ei in seara asta, sa se apere.

Am inceput jocul timid, dar am echilibrat si in repriza a doua am jucat mai bine. Incercam sa gasim explicatii, baietii poate sunt obositi, dar meritam sa castigam. Pentru ei, era un punct, era vital. Pentru noi, nu e ceva multumitor. Arbitrajul a fost bun. Am dovedit ca meritam sa castigam”
a precizat si antrenorul Stelei, Radoi

 

https://www.youtube.com/watch?v=P-guCnZ9OKY

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.