CUPA MONDIALA de RUGBY

            18 Septembrie -31 Octombrie 2015

ANGLIA
Episodul 11
VICTORIA  SPIRITULUI  de  ECHIPA !
Partida CANADA –ROMANIA a intrat déjà , atat in  istoria Cupei Mondiale, ca una in care s-a inregistrat o premiera spectaculoasa –rasturnarea rezultatului  prin obtinerea unei victorii muncite, dupa ce echipa CANADEI, a condus pana in minutul 62 cu 15 -0 si una in care Daco –Stejarii au obtinut prima victorie, dupa doua infrangeri onorabile in fata a doua puteri in rugby –ul mondial – FRANTA si IRLANDA !
Au fost multe aspecte care au dat o nota de mare spectacol acestei intalniri :
 -Atitudinea publicului de pe Arena LEICESTER a fost una model de Fair –play !
 –Lacrimile de pe obrajii unuia dintre cei mai buni jucatori de pe teren –Florin SURUGIU, mijlocasul la gramada al nationalei noastre, accidentat din pacate, care si-a mobilizat exemplar colegii sai , la 15 -0 pentru canadieni –Haideti baieti, ca se poate ! spun  aproape totul despre dramatismul acestei partide !
  -Gestul de sacrificiu al antrenorului secund TINCU a depasit orice traire umana – a ramas langa echipa pentru acest meci in conditiile triste ale decesului mamei sale – sincere condoleante, cu credinta ca a ajuns la timp la inmormantare !
 – Declaratia capitanului echipei noastre, MACOVEI, care a dedicat Victoria si Eseurile inscrise suporterilor de rugby si tuturor romanilor !
– Gestul de noblete al antrenorului echipei noastre Luyn HOWELLS, care a felicitat echipa canadiana pentru Fair –play, pentru jocul corect prestat in teren
Duminica ne asteapta atat meciul cu ITALIA, o victorie asigurandu –ne o calificare directa la Cupa Mondiala din 2019 din Japonia, dar si partida de fotbal cu Insulele FEROE, de calificare la Campionatul European de fotbal 2016 ! Cu siguranta, in Romania va fi sarbatoare in cazul unui dublu succes !
Gheorghe Soana

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.