Simona Halep a invins-o pe Flavia Pennetta in primul meci din faza grupelor Turneului Campioanelor de la Singapore, scor 6-0, 6-3, dupa un joc entuziasmant facut de sportiva noastra.

Partida a durat o ora si 12 minute.

Primul set a fost unul cu adevarat fabulos facut de Halep, care a castigat cu 6-0 dupa doar 25 de minute. Simona a pus presiune pe Pennetta, nu a lasat-o sa avanseze in teren, a gresit prea putin si asta s-a vazut pe tabela.

De altfel, la 5-0, Flavia a cerut ajutorul antrenorului sau Salvador Navarro, care i-a semnalizat faptul ca trebuie sa vina mai mult in fata, sa puna presiune pe Halep, sa greseasca mai putin, mai ales in ofensiva.

Dupa 6-0 in prima mansa, setul secund a inceput mai echilibrat. Echilibrul a durat pana la 4-3 pentru Halep si serviciul Flaviei. La acest moment, Halep s-a motivat extraordinar, si-a ridicat nivelul de joc enorm si a facut un break decisiv dupa un game chinuitor de lung.

Ultimul game, la 5-3 pentru ea si serviciul, a fost o formalitate. Victorie asadar, 6-0, 6-3, prima victorie de la Singapore in 2015.

Dan Alexandru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.