Serie A programeza o noua etapa, cea cu numarul 11, dupa cea avuta loc la mijlocul saptamanii, una intermediara.

Primele 2 meciuri au loc azi, primul cu incepere de la ora 19, intre Juventus si AC Torino, marele derbi al orasului asadar. 2 victorii in 5 meciuri Juve, care a pierdut data trecuta la Sassuolo, 0-1. Locul 12 pentru campioana, care are un sezon care nu e inteles de nimeni. Torino a casigat ultimul meci direct, 2-1 dupa zeci de ani fara victorii cu marea rivala din oras. AC are o singura victorie in 5 meciuri, 2-1 cu Palermo abia in septembrie.

Echipe de start:

Juventus (4-3-3)

Gigi Buffon; Martin Caceres, Andrea Barzagli, Leonardo Bonucci, Patrice Evra; Sami Khedira, Claudio Marchisio, Paul Pogba; Juan Cuadrado, Alvaro Morata, Paulo Dybala. Nu pot juca: Kwadwo Asamoah, Roberto Pereyra, Stephan Lichtsteiner (accidentari) si Giorgio Chiellini (suspendat).

Torino (3-5-2)

Daniele Padelli; Cesare Bovo, Kamil Glik, Emiliano Moretti; Bruno Peres, Marco Benassi, Giuseppe Vives, Daniele Baselli, Cristian Molinaro; Fabio Quagliarella, Maxi Lopez.

Tot azi se joaca si Inter – AS Roma, un mare derbi al Italiei, incepand cu ora 21.45. Lidera Roma are 23 de puncte, Inter are 21 de puncte. Ultimul meci direct, 2-1 pentru Inter. 2 victorii in 5 meciuri pentru gazde, 4 pentru Roma, care a pierdut ultima data in septembrie, 2-3 la BATE. De Rossi e inca incert pentru acest derbi dupa accidentarea sa mai veche.

Echipe de start:

Inter Milan: Handanovic; Santon, Ranocchia, Miranda, Juan Jesus; Brozovic, Medel, Kondogbia; Perisic, Icardi, Ljajic.

AS Roma: Szczesny; Maicon, Manolas, Rudiger, Digne; Florenzi, Nainggolan, Pjanic; Gervinho, Dzeko, Falque.

Maine ziua incepe de la 13, cu meciul Fiorentina – Frosinone. Fosta lidera a Italiei este acum la 2 puncte in spatele lui Roma, cu care a pierdut recent, scor 1-2. Cu un roman Tatarusanu anuntat si acum titular, gazdele au clar prima sansa in fata locului 17 din Italia. Este primul meci direct intre cele doua, avand in vedere ca oaspetii sunt nou-promovate in prima liga.

Echipele de start:

Fiorentina: Tatarusanu; Roncaglia, Gonzalo, Astori; Blaszczykowski, Valero, Vecino, Pasqual; Ilicic, Kalinic; Rossi.

Frosinone: Leali; Rosi, Diakite, Blanchard, Crivello; Paganini, Chibsah, Gori, Gucher; Ciofani, Dionisi.

De la ora 16 sunt programate mai multe meciuri, printre care regasim Genoa – Napoli. Napoletanii sunt pe 2 la 2 puncte de liderul Serie A, Roma. Genoa e pe 16 dupa un start ratat de sezon. Ultimul meci direct, 2-1 pentru Napoli. Acestia au 5 victorii la rand, inclusiv un meci de UEL. Genoa are doar 2 victorii in 5 jocuri.

Echipe de start:

Genoa: Perin; Izzo, Munoz, Ansaldi; Figueiras, Rincon, Costa, Laxalt; Ntcham, Pavoletti, Perotti.

Napoli: Reina; Soderlund, Albiol, Chiriches, Ghoulam; Lopez, Jorginho, Hamsik; Callejon, Higuaín, Insigne.

Tot la 16 se mai joaca Bologna – Atalanta, Carpi – Verona si Udinese – Sassuolo. Sassuolo este echipa care a invins Juve acum cateva zile si va juca in formula:

Udine: Karnezis- Felipe, Danillo, Wague- Adnan, Fernandes, Lodi, Badu, Edenilson- Thereau, Di Natale.

Sassuolo: Consigli- Vrsaljko, Acerbi, Cannavarro, Longhi- Missiroli, Magnanelli, Duncan- Berardi, Defrel, Flores.

In fine, duminica seara avem un alt derbi, Lazio – AC Milan. Locurile 6 si 8 din Italia, Lazio a fost aproape si ea de lidera Roma insa in etapa intermediara a pierdut cu Atalanta, 1-2. 3 victorii totusi in 5 meciuri pentru ei, 2 la rand pentru Milan, 1-0 cu Chievo si 2-1 cu Sassuolo. 1-0 Lazio in ultimul duel direct. Ramane de vazut cat de sigur va fi scaunul lui Mihailovici si dupa acest joc.

Echipe de start:

Lazio: Marchetti; Basta, Hoedt, Gentiletti, Lulic; Onazi, Biglia; Candreva, Milinkovic-Savic, Anderson; Matri.

AC Milan: Donnarumma; Abate, Alex, Romagnoli, Antonelli; Kucka, Montolivo, Bertolacci; Cerci, Bacca, Bonaventura.

Etapa se inchide luni cu 2 partide. Chievo – Sampdoria de la 20, ultima fiind echipa lui Walter Zenga, plus Palermo – Empoli de la 22.

Dan Alexandru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.