Etapa curenta din Primera Division va incepe si ea tot vineri, campionatul spaniol pregatind o noua saptamana cu multe jocuri interesante si pline de spectaculozitate.

Vineri de la 21.30 se joaca Las Palmas – Real Sociedad. Locurile 19 si 16 in Spania, ambele trupe pornind foarte slab in acest sezon. Poate fi ultimul meci pentru englezul David Moyes de la oaspeti, oaspetii care au 3 infrangeri in 5 meciuri. 4 infrangeri au si gazdele in 5 partide, ceea ce inseamna ca partida de fata este decisiva pentru revenirea uneia sau a alteia. 2-2 si 1-1 in ultimele jocuri directe.

Echipe de start:

Las Palmas: Javi Varas; David, Aythami, Bigas, Garrido; Gomez, El Zhar, Roque, Hernan, Viera; Araujo.

Real Sociedad: Rulli; Zaldua, Gonzalez, Inigo, Berchiche; Illarra, Bergara, Prieto, Vela, Zurutuza; Agirretxe.

Mergem sambata si vorbim despre meciul de la ora 17 dintre Celta Vigo si Valencia. Valencia vine dupa ce a pierdut surprinzator la Gent in Liga Campionilor, 0-1 in Belgia.  Celta e pe 3 in La Liga cu 21 de puncte, 3 mai putine ca liderele Real si Barca. Doua de 1-1 la rand intre cele doua. Vigo are 2 victorii si 2 egaluri in 5 meciuri, in timp ce Valencia are 3 victorii in 5 jocuri. Liliecii sunt pe 7 in Spania acum.

Echipe de start:

Celta: Alvarez; Mallo, Gomez, Fontas, Castro; Wass, Radoja, Hernandez; Orellana, Nolito, Aspas.

Valencia: Domenech; Cancelo, Santos, Mustafi, Gaya; Fuego, Parejo, Andre Gomes, Feghouli, Piatti; Alcacer.

Levante – Deportivo este urmatorul meci de maine, de la ora 19.15. Gazdele sunt codasa Spaniei si intalnesc acum locul 9 din Liga. 2-0 Depor in ultimul meci direct, La Coruna avand 3 egaluri in 5 jocuri. Levante are 3 infrangeri la rand, 4 in ultimele 5 partide. Fabricio, Luis Alberto, Manu sunt absentii La Corunei.

Echipe de start:

Levante: Ruben; Pedro Lopez, Navarro, Juanfran, Tono; Lerma, Mate, Camarasa; Morales, Ruben Garcia, Roger.

Deportivo: Lux; Laure, Lopo, Sidnei, Navarro; Borges, Mosquera, Fede, Fajr, Gutierrez; Perez.

Eibar – Getafe se joaca tot sambata, de la 21.30. Locurile 6 si 14 se intalnesc asadar, gazdele avand un sezon mai mult decat fantastic, avand in vedere ca anul trecut retrogradau in Segunda, dar ramaneau in A dupa ce Elche a fost retrogradata pe motive de licentiere. 1-1 in ultimul meci direct, oaspetii avand 2 infrangeri la rand. Eibar a castigat runda trecuta acasa cu Vallecano, 1-0.

Echipe de start:

Eibar: Riesgo; Capa, Dos Santos, Pantic, Rene; Inui, Escalante, Keko, Saul, Verdi; Borja.

Getafe: Guaita; Suarez, Vergini, Alexis, Lago; Leon, Juan Rodriguez, Lacen, Rodriguez; Sarabia, Vazquez.

Tot de la ora 21.30 va avea loc si meciul dintre Rayo si Granada. Locurile 15 si 18 joaca in aceasta partida. Razvan Rat este anuntat si acum titular, el facand in ultima perioada meciuri foarte bune. 3-1 in ultimul meci pentru Rayo, care are insa 4 infrangeri in 5 jocuri, iar Granada a bifat 4 remize la rand. Cobeno e singurul lipsa de la gazde, in timp ce Grana nu poate conta pe Musavu-King si Mainz.

Echipe de start:

Rayo: Tono; Tito, Llorente, Ze Castro, Rat; Trashorras, Baena, Ebert, Jozabed, Bebe; Manucho.

Granada: Fernandez; Foulquier, Babin, Lomban, Biraghi; Perez, Krhin, Piti, Marquez, Success; El Arabi.

Epilogul de sambata are loc intre Malaga si Betis de la ora 23.05. Locurile 13 si 17 din Spania in acest moment, nici ele neinregistrand o forma prea buna. Doua victorii in 5 jocuri pentru ambele trupe in ultima perioada. Betis nu a mai castigat vreun joc din 4 octombrie, cand triumfau la Rayo cu 2-0. 2-1 in ultimul meci direct pentru Malaga la Sevilla.

Echipe de start:

Malaga: Kameni; Rosales, Albentosa, Weligton, Boka; Recio, Espinho, Fornals, Carlos, Duda; Dias.

Betis: Adan; Piccini, Bruno, Pezzella, Molinero; Joaquin, Ceballos, van der Vaart, Soler; van Wolfswinkel, Castro.

Trecem la ziua de duminica cu partida dintre Bilbao si Espanyol de la ora 13. Locurile 8 si 10 se vor intalni intr-o partida ce se anunta extrem de echilibrata deja. 4 victorii la rand pentru Bilbao, care au castigat si joi cu Partizan, 5-1 in UEL. Espanyol are 3 infrangeri in 5 partide, din 17 octombrie catalanii uitand sa castige, de la un 3-1 cu Betis.

Barcelona joaca acasa cu Villarreal de la ora 17, submarinul galben fiind fostul lider al Spaniei. Barca vine dupa o victorie clara acasa cu BATE Borisov in Liga, scor 3-0. Oaspetii au batut si ei joi, 2-1 in grupele Europa League la Dinamo Minsk. 4 victorii in 5 jocuri Barca, 3 din 5 Villarreal. Ultima infrangere pentru oaspeti a venit pe 18 octombrie, 1-2 cu Vigo. Barca a pierdut la Sevilla cu 2-1 pe 3 octombrie.

Echipe de start:

Barcelona: Bravo; Alves, Pique, Mathieu, Alba; Roberto, Busquets, Rakitic; Munir, Suárez, Neymar.

Villarreal: Areola; Mario, Bailly, Ruiz, Costa; dos Santos, Trigueros, Bruno, Suárez; Soldado, Bakambu.

Real Madrid, cealalta lidera din Spania, joaca duminica in ultimul meci al zilei cu Sevilla, de la 21.30. Un meci greu pentru Real, care stie ca si Barcelona pierdea pe acest teren, 1-2, la inceput de octombrie. Real a castigat recent 1-0 cu PSG in Liga, in timp ce Sevilla pierdea acasa cu City, scor 1-3. 3 infrangeri in 5 jocuri pentru gazde, 4 victorii in 5 partide pentru Real, dintre care 3 la rand, cu PSG, Las Palmas si Vigo. 3-2 in ultimul meci direct pentru madrileni. Real nu se va putea baza pe portarul Navas.

Echipe de start:

Sevilla: Rico; Coke, Rami, Kolodziejczak, Tremoulinas; Iborra, Krychowiak; Vitolo, Krohn-Dehli, Konoplyanka; Gameiro.

Real Madrid: Casilla; Danilo, Varane, Nacho, Marcelo; Modric, Casemiro, Kroos; Isco, Ronaldo, Jesé.

Tot duminica se mai joaca si Atletico Madrid – Gijon, de la 19.15.

Dan Alexandru

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.