In acest week-end va avea loc etapa cu numarul 14 din cadrul campionatului englez de fotbal, Premier League.

Sambata de la ora 17 au loc mai multe partide, prima din ele fiind Sunderland – Stoke. Trupa romanului Pantilimon a repurtat o pretioasa victorie etapa trecuta, un 1-0 la Crystal Palace care l-a propulsat pe Costel in echipa etapei, dupa 8 mari interventii. Locurile 18 si 11 in Anglia joaca maine. 1-1 in ultimul meci direct. 3 victorii in 5 jocuri pentru Stoke. Romanul fost la Poli Timisoara e anuntat titular din nou.

Loturile formatiilor:

Sunderland: Mannone, Pantilimon, Stryjek, Brown, Coates, Kaboul, O’Shea, Van Aanholt, Yedlin, Buckley, Cattermole, Gomez, Johnson, Larsson, M’Vila, Rodwell, Borini, Defoe, Fletcher, Gooch, Graham, Lens, Toivonen, Watmore.

Stoke City: Butland, Haugaard, Bardsley, Cameron, Johnson, Pieters, Shawcross, Teixeira, Wilson, Wollscheid, Adam, Afellay, Ireland, Moha, Shaqiri, Shenton, Sidwell, Van Ginkel, Whelan, Arnautovic, Bojan, Crouch, Diouf, Joselu, Odemwingie, Walters.

Manchester City intalneste o alta trupa cu un roman in lot, e vorba de Florin Gardos, si mai exact Southampton. Gazdele au pierdut acum 2 zile la Juventus, scor 0-1 in Liga, dar oricum ele erau calificate in primavara UCL. Ei sunt pe 3 in Anglia, cu 26 de puncte, 2 mai putine ca Leicester, liderul supriza. Soton este pe 8, cu 20 de puncte. Ultim meci direct, 2-0 City. Soton a invins ultima data pe cetateni in 2013.

Loturile formatiilor:

Manchester City: Caballero, Wright, Clichy, Demichelis, Kolarov, Mangala, Otamendi, Sagna, Zabaleta, De Bruyne, Delph, Fernandinho, Fernando, Navas, Roberts, Silva, Toure, Zuculini, Aguero, Bony, Iheanacho, Sterling.

Southampton: K Davis, Gazzaniga, Stekelenburg, Bertrand, Caulker, Cedric, Fonte, Martina, McCarthy, Targett, Van Dijk, Yoshida, Clasie, S Davis, Isgrove, Mane, McQueen, Ramirez, Reed, Romeu, Tadic, Wanyama, Ward-Prowse, Juanmi, Long.

Marele meci al zilei de sambata are loc de la 19.30, intre Leicester si Man.United. Un lider mai mult decat surpriza Leicester in Anglia, cu 28 de puncte, United fiind chiar pe 2, la un punct in spate. Diavolii vin dupa un egal in Liga pe Old Trafford, scor 0-0 cu PSV. 3-1 ultima data pentru United, dar un 5-3 acum 2 dati halucinant pentru Leicester. 3 victorii la rand au vulpile, 4 din ultimele 5. 3 victorii din 5 United, ultima infrangere venind acum o luna, in Cupa cu Boro.

Loturile formatiilor:

Leicester City: Schmeichel, Schwarzer, Benalouane, De Laet, Fuchs, Huth, Morgan, Simpson, Wasilewski, Albrighton, Drinkwater, Dyer, Hammond, Inler, Kante, King, Mahrez, Schlupp, Dodoo, Kramaric, Okazaki, Ulloa, Vardy.

Manchester United: De Gea, Romero, Johnstone, Valdes, Darmian, Jones, McNair, Rojo, Smalling, Varela, Blind, Carrick, Fellaini, Herrera, Lingard, Mata, Pereira, Schneiderlin, Schweinsteiger, Young, Depay, Martial, Rooney, Wilson.

Alte 3 jocuri de sambata sunt, de la ora 17: Aston Villa – Watford, Bournemouth – Everton si Crystal Palace – Newcastle.

Duminica incepem ziua cu Tottenham – Chelsea, incepand cu ora 14. Un mare derbi al Londrei, care s-a jucat anul acesta chiar pe 1 ianuarie, scor halucinant, 5-3 pentru Spurs, unde pe atunci juca si Chiriches. 4 victorii din 5 Spurs, 3 pentru Chelsea, care pare in usoara revenire de forma. 4-0 pentru trupa lui Mourinho a fost la Maccabi Tel-Aviv acum 2 zile in Liga, 1-0 Spurs la Qarabag joi seara in UEL. Special One e pe 15 in clasament, Tottenham pe 5.

Echipele de start:

Tottenham Hotspur: Lloris; Rose, Vertonghen, Alderweireld, Walker; Eriksen, Heung-Min; Dier, Alli, Dembélé; Kane.

Chelsea: Begovic; Ivanovic, Zouma, Terry, Kenedy; Hazard, Willian; Pedro, Matic, Fàbregas; Costa.

Liverpool – Swansea este un alt meci interesant al zilei de duminica, incepand cu ora 18.15. Liverpool vine dupa o calificare superba in primavara UEL, dupa 2-1 joi seara acasa cu Bordeaux. LFC este pe 9 acum in clasamentul din Anglia, cu 20 de puncte, Swansea avand 6 mai putine. 1-0 Liverpool in ultimul meci direct. 4 victorii din 5 Liverpool, doar una Swansea, 2-1 la Villa in octombrie, pe 24.

Echipe de start:

Liverpool: Mignolet; Clyne, Moreno, Skrtel, Lovren; Can, Milner, Leiva; Coutinho, Firmino, Lallana.

Swansea City: Fabianski; Taylor, Williams, Naughton, Bartley; Britton, Sung-yueng; Ayew, Routledge, Shelvey; Eder.

Arsenal incheie etapa tot duminica si tot de la 18.15, in deplasare la Norwich. Arse sunt pe 4 acum in PL, cu 26 de puncte, doua mai putin ca liderul Leicester. Norwich e pe 16, pierzand in ultima etapa greu la Chelsea, 0-1. 2-0 ultim meci direct pentru Arsenal, care a castigat recent si in Liga, 3-0 acasa cu Dinamo Zagreb. In 2012 a fost ultima victorie a celor de la Norwich in fata tunarilor. 4 infrangeri pentru galben-verzi in 5 jocuri, doar 2 victorii pentru Arse in acelasi rastimp.

Echipe de start:

Norwich City: Ruddy; Bennett, Bassong, Wisdom, Olsson; Howson, Brady, O’Neil, Mulumbu; Mbokani; Redmond.

Arsenal: Cech; Koscielny, Bellerín, Mertesacker, Monreal; Coquelin, Cazorla; Sánchez, Özil, Gibbs; Giroud.

Un al patrulea meci de duminica este programat la 16.05, intre West Ham si West Bromwich.

Dan Alexandru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.