Etapa curenta din Primera Division va incepe vineri, campionatul spaniol pregatind o noua saptamana cu multe jocuri interesante si pline de spectaculozitate.

Prima partida are loc vineri, de la ora 21,30, intre Getafe si Real Sociedad. Locurile 15 si 13 in Spania, deci se anunta un meci echilibrat. 3 infrangeri in jocuri Getafe, dintre care 2 la rand, cu Real Madrid si Rayo. Si Sociedad are 3 infrangeri in 5 jocuri, dar in ultima etapa a invins pe Eibar. 1-0 Real in ultimul joc direct.

Echipe de start:

Getafe: Guaita- Lago, Cala, Alexis, Suarez- Lacen, Rodriguez- Lafita, Rodriguez, Sarabia- Vazquez.

Sociedad: Rulli- Elustondo, Reyes, Martinez, Bella- Illaramendi, Granero- Vela, Prieto, Canales- Aguiretxe.

Barcelona joaca ultimul meci inainte de a pleca in Japonia, la Yokohama, pentru a disputa CM al cluburilor, sambata de la ora 17 cu Deportivo. Lidera cu 34 de puncte Barca, 2 peste Atletico si 4 peste Real. La Coruna e pe 6 si spera anul viitor la o participare in UEL. 2-2 ultim meci direct, in ultima etapa, scor cu care Depor s-a salvat de la retrogradare. 2 egaluri la rand Barca, 3 victorii Depor in 5 jocuri.

Echipe de start:

Barcelona: Bravo; Alves, Pique, Mascherano, Alba; Rakitic, Busquets, Iniesta; Messi, Suárez, Neymar.

Deportivo La Coruna: Lux; Juanfran, Arribas, Sidnei, Navarro; Cani, Bergantinos, Mosquera, Luisinho; Lucas, Riera.

Tot sambata joaca si fostul lider, Celta Vigo, acasa cu Espanyol, de la ora 19.15. Locurile 4 si 12 din Spania, oaspetii avand un sezon slab pana acum, fostul antrenor David Moyes fiind si schimbat intre timp. 2 victorii in 5 jocuri Celta, la fel si Espanyol, insa ultimele 3 partide au fost fara succese. Doua egaluri la rand chiar pentru catalani, de doua ori 1-1, cu Levante, o data in Cupa, o data in Primera.

Echipe de start:

Celta Vigo: Alvarez; Mallo, Cabral, Jonny, Planas; Wass, Fernandez; Bongonda, Orellana, Nolito; Aspas.

Espanyol: Sabata; Rios, Alvaro, Roco, Fuentes; Sanchez, Diop; Gullon, Asensio, Alvarez; Caicedo.

Sevilla s-a salvat in extremis de la o eliminare rusinoasa din Europa, zilele trecute in Liga. Ei au castigat 1-0 cu Juventus si s-au calificat in primavara UEL, dupa ce Gladbach pierdea cu City, 2-4. Acum vor juca acasa in Primera cu Gijon, sambata de la 21.30. Locurile 10 si 14 in Spania. 4 infrangeri in 5 jocuri are Sporting, care castiga totusi etapa trecuta, 3-1 cu Palmas. Sevilla are 3 victorii in 5 meciuri. 1-0 Gijon in 2012, in ultimul lor joc direct, de atunci Sporting nemaiactivand in La Liga.

Echipe de start:

Sevilla: Rico; Mariano, Rami, Kolodziejczak, Escudero; N’Zonzi, Krychowiak; Vitolo, Krohn-Delhi, Konoplyanka; Gameiro.

Sporting Gijon: Cuellar; Hernandez, Mere, Espinosa, Lopez; Mascarell, Cases; Halilovic, Ndi, Jony; Sanabria.

Sambata mai au loc 2 jocuri in Spania, intre Levante – Granada de la 19.15 si Las Palmas – Betis de la 23.05.

Duminica, incepem ziua cu formatia lui Razvan Rat, Rayo, care joaca acasa cu Malaga de la ora 13. Cu Rat inca accidentat, gazdele sunt pe 16, chiar deasupra Malagai, ambele avand pana acum un an de cosmar. 2 infrangeri in 5 jocuri pentru Vallecano, 3 pentru Malaga. 1-0 Rayo in ultim meci direct. De la prezenta in sferturile Ligii acum 2 ani pentru oaspeti, se ajunge acum la o lupta aspra pentru salvarea de la retrogradare..

Real Madrid joaca in deplasare la Villarreal, intr-un meci ce se anunta greu in fata unui Submarin Galben in forma. Partida are loc de la ora 21.30. Gazdele vin dupa o calificare in primavara UEL, punctand un 3-3 in ultima etapa la Plzen, iar Real a egalat cel mai mare scor din Liga Campionilor vreodata, dupa 8-0 cu Malmo. 5 victorii la rand Real, care e la 4 puncte de Barcelona, locul 5 Villarreal, care a fost si ea lidera putin in acest sezon.

Echipe de start:

Villarreal: Areola; Costa, Bailly, Ruiz, Marin; dos Santos, Pina, Bruno, Suarez; Soldado, Bakambu.

Real Madrid: Navas; Lucas, Pepe, Nacho, Danilo; Modric, Kroos, Rodriguez; Bale, Benzema, Ronaldo.

Avem si posibilele echipe de start si de la ultimele 2 partide de duminica ale zilei. In primul rand, Eibar – Valencia, de la ora 17:

Eibar: Riesgo; Capa, Dos Santos, Echaide, Junca; Mauri, Carrillo, Gonzalez, Saul; Enrich, Borja

Valencia: Jaume; Vezo, Santos, Abdennour, Gaya; Danilo, Parejo, Perez; Mina, Alcacer, De Paul.

Nu in ultimul rand, Atletico Madrid – Athletic Bilbao, de la 19.15:

Atletico Madrid: Oblak; Juanfran, Gimenez, Godin, Luis; Fernandez, Niguez, Koke; Griezmann, Torres, Carrasco.

Athletic Bilbao: Iraizoz; de Marcos, Gurpegui, Etxeita, Balenziaga; San Jose, Benat; Williams, Garcia, del Moral; Aduriz.

Dan Alexandru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.