Fotbalul britanic nu renunță la competiții nici de Crăciun și celelalte sărbători de sfârșit de an. La o zi dupa Craciun asadar, Premier League revine cu etapa cu numarul 19.

Iata programul complet al acestei runde:
Luni, 28.12

17.00:

Crystal Palace – Swansea
Everton – Stoke
Norwich – Aston Villa
Watford – Tottenham
WBA – Newcastle

19.30:

Arsenal – Bournemouth
Manchester United – Chelsea
West Ham – Southampton

Marti, 29.12

21.45: Leicester – Manchester City

Miercuri, 30.12

21.45: Sunderland – Liverpool

E foarte important de remarcat derbiul de azi dintre United si Cheslea, derbi care a ajuns al ranitilor, intre ghilimele, avand in vedere situatiile celor 2 trupe. United are 7 meciuri la rand fara victorie, egaland seria neagra din 1992, cazand pe 6 in clasament. Chelsea e pe 15 dupa un egal cu Watford acum 2 zile, cu un penalti ratat pe final de joc de Oscar. 1-0 Chelsea ultim meci direct. Poate fi ultimul joc pentru Van Gaal la United..

Arsenal poate urca pe primul loc pana maine, daca invinge pe Bournemouth, in primul meci direct dintre cele 2. Tunarii pot depasi cu un punct pe Leicester, dar acest lucru a fost posibil si acum 2 zile, Arsenal clacand grav cu Soton, 0-4!

Leicester, inca lidera, chiar daca a pierdut recent cu Liverpool, va juca un meci crucial cu City, care trebuie sa invinga daca vrea sa vina la egalitate cu vulpile. 3 victorii in 5 jocuri City, care a spulberat Sunderland cu 4-1 acasa acum 2 zile.

Liverpool va incheia etapa peste 2 zile la Sunderland, o echipa intre ale carei buturi va reveni cel mai probabil Pantilimon, rezerva cu City in acel 1-4.

Dan Alexandru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.