CS Universitatea Craiova a remizat acasă cu Dinamo București, scor 2-2 (0-1), sâmbătă, în derby-ul etapei a 10-a a Ligii I de fotbal, disputat la Severin.

Rivaldinho (minutul 18) și Diogo Salomao (50) au înscris pentru Dinamo, iar Alexandru Băluță (75) și Andrei Burlacu (89) pentru Craiova, într-un meci de un nivel remarcabil pentru Liga I, presărat cu destule momente tensionate. Fiecare echipă a avut un jucător eliminat încă din prima repriză.

Echilibrul numeric a fost restabilit în al treilea minut de prelungire, Costache fiind eliminat pentru un fault grosolan.

Prima ocazie a reprizei secunde a aparținut gazdelor, la lovitura liberă a lui Mitriță (47).

Salomao, foarte bun până atunci, a pierdut o minge și Craiova a redus din handicap după o combinație rapidă, prin Băluță (75).

După un minut, Băluță a fost aproape de dublă însă Katsikas a scos de pe linia porții. Tot Băluță l-a pus la încercare pe Penedo (79), iar după alte două minute Craiova a avut o nouă șansă uriașă prin Roman.

Burlacu a restabilit egalitatea în minutul 89, cu un șut de la marginea careului.

Craiova, neînvinsă pe teren, are 19 puncte și se află pe poziția a 2-a a clasamentului. Dinamo a acumulat 16 puncte și este pe locul 7.

Arbitru: Ovidiu Hațegan (Arad); arbitri asistenți: Octavian Șovre (Satu Mare), Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava); arbitru de rezervă: Iulian Dima (București)
Observatori: Eduard Dumitrescu (Pitești) — CCA, Adrian Ionescu (București) — LPF
Cartonașe roșii: Hristo Zlatinski (CSU Craiova, 29), Valentin Costache (Dinamo, 45+3)

Foto: sportpictures.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.