Uniunea Europeană de Fotbal (UEFA) a confirmat joi programul meciurilor de la EURO 2020, turneu ce se va desfăşura în 12 oraşe de pe Bătrânul Continent, printre care Bucureştiul.

Meciul de deschidere a EURO 2020 va avea loc pe 12 iunie pe Stadionul Olimpic din Roma, iar finala se va juca pe arena londoneză Wembley pe 12 iulie.

După cum UEFA a anunţat în luna decembrie, meciurile din Grupa C a competiţiei se vor disputa la Amsterdam şi Bucureşti. Arena Naţională va găzdui de asemenea o partidă din faza optimilor de finală. Dacă România se va califica la turneul final, tricolorii vor disputa cel puţin două meciuri pe Arena Naţională din Bucureşti.

Bucureștiul va găzdui patru partide de la turneul final, iar de acum știm și datele la care acestea se vor disputa.

Astfel, cele trei meciuri din Grupa C a Euro 2020 sunt programate duminică, 14 iunie, joi, 18 iunie, și luni, 22 iunie.

Opt oraşe, printre care Bucureştiul, vor găzdui meciurile din optimi, iar întâlnirile din sferturi de finală vor avea loc la Sankt Petersburg, Munchen, Baku şi Roma. În afara finalei, Wembley va găzdui şi cele două semifinale.

Turneul final al Campionatului European de fotbal din 2020 va marca împlinirea a 60 de ani de la prima ediţie a competiţiei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.