Atacantul român Florin Andone (25 ani) va semna un contract cu Brighton & Hove Albion, care a ajuns, vineri, la un acord cu echipa spaniolă de fotbal Deportivo La Coruna, pentru o sumă nedezvăluită, potrivit site-ului oficial al clubului englez.

Andone va semna pe cinci ani cu gruparea din Premier League după deschiderea ferestrei internaţionale de transferuri, pe 8 iunie, precizează sursa amintită. După cum relatează presa britanică, Brighton ar plăti 5,25 milioane de lire sterline (6 milioane de euro) pentru Andone.

Internaţionalul român a strâns 69 de meciuri în două sezoane pentru galicieni, marcând 18 goluri, dar în ultima stagiune nu a putut împiedica retrogradarea echipei în eşalonul secund din Spania.

”Suntem încântaţi că Florin e de acord să vină la noi. Este un jucător pe care îl urmărim de ceva timp şi va da o nouă dimensiune opţiunilor noastre în atac”, a declarat managerul Chris Hughton.

Andone are 21 de selecţii la naţionala României, inclusiv 3 la EURO 2016.

Brighton, care a încheiat sezonul pe locul 15 în Premier League, în primul său sezon din 1983 încoace, l-a transferat miercuri pe fundaşul nigerian Leon Balogun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.