Naţionala Braziliei a învins, vineri, scor 2-0, prima reprezentativă din Costa Rica, în al doilea meci din grupa E a Campionatului Mondial de fotbal din Rusia.

Golurile partidei au fost marcate de Philippe Coutinho, în minutul 90+1, şi Neymar, în minutul 90+7. Brazilienii au mai înscris un gol anulat în minutul 26, pentru ofsaid la Gabriel Jesus.

În urma rezultatului, Brazilia conduce grupa E, cu patru puncte, în timp ce Costa Rica e ultima, fără punct. Serbia e pe locul doi, cu 3 puncte, în timp ce Elveţia are un singur punct strâns. Elveţia şi Serbia joacă în meci direct vineri, de la ora 21:00.

Până acum, Rusia, Uruguay, Croaţia şi Franţa s-au calificat deja în optimile de finală ale Mondialul din Rusia. Finala e programată pe 15 iulie, scrie Mediafax.

Brazilia a trecut peste semi-eşecul cu Elveţia din prima etapă a Grupei E de la CM2018, scor 1-1, şi a câştigat cea de-a doua partidă cu Costa Rica, scor 2-0. Coutinho şi Neymar au punctat în minutele 90+1 şi 90+7 şi au adus prima victorie pentru sud-americani la turneul final din Rusia.

Brazilia este pe primul loc în Grupa E, cu patru puncte la un punct distanţă de Serbia, dar cu un meci mai mult.

Foto: sportpictures.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.