Dinamo Bucureşti a fost eliminată din Cupa României de formaţia de liga a treia AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, care s-a impus cu scorul de 6-5, la loviturile de departajare, joi seara, la Miercurea Ciuc, în penultimul meci din optimile de finală.

Meciul a fost unul spectaculos şi plin de dramatism, fiind decis la penalty-uri după ce scorul a fost egal la finalul celor 90 de minute, 2-2, dar şi după prelungiri, 3-3.

Ciucanii au condus cu 2-0, prin golurile marcate de Adrian Majzik (48) şi Szilard Magyari (52), dar Dinamo a revenit rapid şi a egalat prin ”dubla” lui Dan Nistor (54, 59). Echipa antrenată de Mircea Rednic a părut că scapă în câştigătoare în prelungiri, când noul-intrat Mihai Neicuţescu a adus-o pe Dinamo în avantaj (106), dar gazdele au reuşit să trimită partida la loviturile de departajare prin golul lui Istvan Berde (115), scrie Agerpres.

La loviturile din punctul cu var, gazdele au ratat de două ori, prin Eder Gonzalez şi Szilard Veress, dar situaţia s-a echilibrat după ce execuţiile lamentabile ale lui Sergiu Hanca şi Gheorghe Grozav. Mitra a ratat şi el de la harghiteni, dar Vlad Olteanu l-a imitat, Solymosy, respectiv Denis Ciobotariu au ratat şi ei, Zsolt Nagy a transformat pentru ciucani, dar şutul belgianului Kino Delorge a fost apărat de Daniel Bordas şi Dinamo era eliminată.

Arbitrul Andrei Antonie a întrerupt bucuria ciucanilor şi a dictat repetarea loviturii din cauza faptului că portarul Bordas s-ar fi mişcat înainte de executarea penalty-ului. Bordas a intuit şi la repetarea loviturii lui Delorge şi a calificat-o pe AFK Csikszereda Miercurea Ciuc în premieră în sferturile competiţiei.

Foto: sportpictures.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.