Naţionala lui Mirel Rădoi dacă nu câştigă, nici nu pierde. România U21 a fost condusă cu 3-1 la Cluj, însă tricolorii mici au luptat până în ultimele secunde ale partidei şi au marcat două goluri în două minute şi au închis tabela de marcaj cu rezultatul 3-3.

Belgia a deschis scorul în minutul 35, Cools a şutat puternic din afara careului, iar balonul a prins vinclul porţii lui Ionuţ Radu. Băieţii lui Rădoi au restabilit egalitatea în ultimul minut al primei reprize. Mbenza l-a faultat în careu pe Vlad Dragomir, iar centralul partidei a dictat penalty pentru România.

Jucătorul lui Hagi, Drăguş a executat impecabil lovitura de la 11 metri, pe centru, iar tabela arăta la pauză 1-1.

România a surprins din nou. A repetat scenariul din prima repriză. A egalat. De data aceasta a avut de recuperat două goluri, însă nu a fost o problemă. În minutul 90, Darius Olaru a primit o pasă la marginea careului şi a şutat cu stângul direct în vinclul porţii lui De Wolf. Două minute mai târziu, Andrei Ciobanu a primit o pasă în interiorul careului şia şutat cu interiorul piciorului drept, stabilind scorul final 3-3.

Sub îndrumarea lui Mirel Rădoi, naţionala României U21 nu a pierdut niciun meci. În preliminariile pentru EURO 2019 a bifat patru victorii, iar în amicalul cu Belgia U21 a remizat, scrie Mediafax.

Ambele formaţii sunt calificate la Campionatul European de tineret de anul viitor, găzduit de Italia şi San Marino. Reprezentativa noastră s-a calificat de pe primul loc, cu 24 de puncte acumulate în 10 partide în care nu a înregistrat nicio înfrângere. Adversara noastră a încheiat tot pe prima poziţie grupa de calificare, cu 26 de puncte şi tot neînvinsă.

Tragerea la sorţi a grupelor turneului final găzduit anul viitor de Italia şi San Marino va avea loc pe 23 noiembrie, la Bologna.

Foto: sportpictures.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.