Dinamo Bucureşti a fost învinsă dramatic în deplasare de formaţia norvegiană Elverum Handball, cu scorul de 29-28 (12-15), duminică seara, în Grupa D a Ligii Campionilor la handbal masculin.

Dinamo a pierdut după ce a primit un gol din 7 metri în ultima secundă de joc. La 28-28, campioana României a avut atacul, cu 10 minute înainte de final, dar dinamoviştii au pierdut mingea, iar norvegienii au obţinut aruncarea de la 7 metri pe contraatac.

Scandinavii au început mai bine partida şi au condus cu 4-1, Dinamo a preluat apoi conducerea cu 6-5, s-a desprins la 9-7 şi a condus chiar cu 14-10, intrând la pauză cu un avans de trei goluri, 15-12.

Pentru Dinamo au marcat Muhamed Zulfic 6 goluri, Răzvan Gavriloaia 6, Nicuşor Negru 5, Vitali Komogorov 4, Ante Kuduz 2, Dan Savenco 1, Andras Szasz 1, Ciprian Şandru 1, Seyed Mousavi 1, Florin Acatrinei 1.

În clasamentul grupei, pe primul loc se află Orlen Wisla Plock, 12 puncte, urmată de Abanca Ademar Leon, 11 puncte, Dinamo Bucureşti, 10 puncte, Elverum Handball, 8 puncte, Riihimaen Cocks, 4 puncte, Wacker Thun, 1 punct. Primele două clasate se califică în play-off.

Dinamo va juca în penultimul său meci din grupă pe 21 noiembrie, acasă, cu formaţia finlandeză Riihimaen Cocks.

Foto: sportpictures.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.