Echipa de fotbal Dinamo Bucureşti s-a despărţit, marţi, şi de portarul panamez Jaime Manuel Penedo Cano (37 de ani), cele două părţi anunţând, pe cale amiabilă, încheierea raporturilor contractuale, potrivit unui comunicat al clubului.

„Nu voi uita niciodată anii pe care i-am petrecut la Dinamo, sunt mândru de ceea ce am realizat aici. Le mulţumesc clubului, colegilor, antrenorilor şi suporterilor dinamovişti pentru această perioadă minunată din viaţa mea! Inima mea bate pentru tine, Dinamo!”, a declarat Penedo.

Penedo, aflat la Dinamo din 4 iulie 2016, a câştigat Cupa Ligii, anul trecut, în tricoul alb-roşu, fiind unul dintre cei mai buni portari străini din istoria echipei din Ştefan cel Mare.

Portarul dinamovist a fost singurul reprezentant al campionatului intern la Mondialul din Rusia, din acest an, fiind integralist în toate meciurile naţionalei Panama în grupă cu Belgia, Anglia şi Tunisia. Penedo a adunat 133 de selecţii la naţionala Panama, din care s-a retras în această vară.

Anunţul despărţirii de Penedo vine la puţine minute după ce Dinamo anunţase şi rezilierea contractului celuilalt panamez din lor, mijlocaşul Armando Cooper.

Foto: sportpictures.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.