Primele două ligi de fotbal ale României se află în pauză, datorită meciurilor echipelor naţionale din cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din Qatar (2022).
Astfel, Ilie Stan, antrenorul lui FC Braşov, are un prilej numai bun pentru a mai regla lucrurile care nu l-au mulţumit în primele cinci etape din Liga a 2-a.
„Iliesta” şi-a băgat elevii în cantonament, în această săptămână, după cele două zile libere primite după victoria cu Unirea Dej din campionat (1-0). La finalul stagiului, „galben-negrii” se vor duela cu echipa de primă ligă Chindia Târgovişte, aflată, de asemenea, într-un cantonament montan, în această pauză competiţională. Meciul dintre FC Braşov şi Chindia se va disputa sâmbătă (4 septembrie), de la ora 11.00, la baza Metrom.
O altă formaţie din Liga 1 aflată în Poiana Braşov este Universitatea Craiova. Trupa lui Laurenţiu Reghencampf, pentru care evoluează braşovenii Alex Mateiu, Marius Constantin şi tânărul David Sala, îşi desfăşoară cantonamentul în perioada 1-11 septembrie, iar luni (6 septembrie), va disputa două jocuri amicale, cu Metaloglobus Bucureşti (Liga 2) şi cu KSE Târgu Secuiesc (Liga 3, Seria 5).

Foto: Dan Potor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.