Preşedintele lui FC Braşov, Ioan Mărginean, l-a prezentat oficial pe noul director tehnic al echipei. Acesta este Adrian Szabo care după neînţelegerile din trecut a ajuns la un acord cu clubul.
“Cred că toţi cei care au depus suflet, pasiune şi efort ca să se reînfiinţeze acest club în Braşov a gândit-o pentru suporeri şi pentru cei care vor să vadă în oraş echipa locală contra echipelor din ligi superioare. Nimeni nu a gândit în detrimentul sau în defavoarea cuiva, toată lumea a vrut să fie bine. Este punctul de plecare, să se tragă învăţămintele şi să putem să corectăm ce este de corectat. Nu putem să spunem că se pleacă de la zero, se pleacă de la locul din clasament, se pleacă de la lotul de jucători. Acum prin efortul comun al tuturor, jucători, staff tehnic sau conducători trebuie să se găsească variantele şi soluţiile cele mai bune pentru a redresa ce e de redresat şi pentru a continua ce e bine făcut şi are o perspectivă ca lucrurile să meargă bine în viitor”, a declarat Adrian Szabo.
Totodată s-a stabilit ca vineri echipa să intre în vacanţă. Reunirea va fi pe data de 10 ianuarie când va fi reunirea, iar apoi, pe 11 şi 12 jucătorii vor face vizita medicală. Pregătirea se va face până în data de 18 în Braşov. Între 18 şi 28 ianuarie jucătorii FC Braşov intră în cantonament. Deocamdată nu se cunoaşte locaţia sau dacă acesta va fi făcut în ţară sau în străinătate. Detaliile vor fi puse la punct în funcţiue de situaţia pandemică de la acea dată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.