Volei Alba Blaj a învins formația PAOK Salonic, scor 3-0 (25-11, 25-20, 25-19), în returul optimilor din CEV Cup, într-un meci disputat în sala proprie. 

Volei Alba Blaj nu a avut nicio clipă emoție în dubla manșă cu grecoaicele de la PAOK Salonic. Campioana României se impusese lejer și în deplasare, scor 3-1 (25-22, 22-25, 25-18, 26-24).

În faza sferturilor de finală, Volei Alba Blaj va juca împotriva lui Le Cannet, reprezentantă a Franței. Acestea au trecut cu două victorii in minimum de seturi de formația cehă Olomouc.

„Cum am spus și înaintea meciului, am fost mult mai bine pregătiți pentru acest joc pentru că știam ce poate adversarul și a fost evident acest lucru încă din primul set. Am avut o ușoară cădere la mijlocul setului doi, dar trebuie să înțelegeți că am disputat foarte multe meciuri în ultima lună, cu deplasări lungi, jucătoarele sunt un pic obosite și nu am avut prospețimea necesară de a juca la cel mai înalt nivel în toate cele trei seturi. Acesta a și fost motivul pentru care în setul trei le-am dat posibilitatea tinerelor jucătoare din lot să joace, pentru a aduce energie pe teren și cred că a fost un moment foarte bun pentru ele să câștige experiență în cupele europene”, a spus antrenorul Stevan Ljubic, după meci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.