O nouă victorie pentru FC Braşov în amicalele iernii, 3-1 (1-0) în meciul disputat la Miercurea Ciuc, miercuri, cu liderul Seriei a V-a din Liga a 3-a, AFC Odorheiu Secuiesc. Braşovenii s-au impus fără emoții, însă antrenorul Călin Moldovan a transmis că de această dată nu a contat scorul, ci antrenamentul bun în condiţii de meci. Golurile „galben-negrilor au fost marcate de Horia Popa, în minutul 28, cu un şut peste portar din centrul careului mare și de Negrean, care a reușit o dublă în debutul părții secunde. În minutul 51 a îndeplinit o simpă formalitate şi a înscris simplu pe lângă portar, iar în minutul 59 a reuşit să marcheze din marginea careului mare peste portarul advers. De remarcat că în minutul 68 Mutu a apărat un penalty executat de Guță, după un fault al lui Cîrstian la Botorok. Golul harghitenilor a fost înscris de Barta, în minutul 86.

„A fost un meci bun de pregătire, un meci bun pentru perioada în care ne aflăm. Nu ne interesa neapărat rezultatul, ci jocul prestat. Sunt mulțumit de implicarea băieților, cât şi de ceea ce punem în practicâ în teren. Am marcat trei goluri, dar am ratat şi foarte multe ocazii. Este o etapă în pregătirea noastră pentru sezonul de primăvară. Muncim, încercăm să punem în teren ceea ce discutăm la antrenamente. Încă avem foarte mult de muncă. Facem paşi importanți înainte. Toți băieții m-au mulțumit, atât din punct de vedere al implicării, efortului, atitudinii, cât şi din punct de vedere tehnico-tactic. Un antrenament bun, dar doar un antrenament. Avem de lucru în continuare. Toate aspectele trebuie îmbunătățite. Niciodată nu putem spune că nu mai avem de lucru”, a spus antrenorul lui FC Brașov, Călin Moldovan, la finalul celei de-a treia victorii în amicalele acestei ierni, după 7-2 cu Olimpic Zărnești (LIga 4 Brașov) și 3-2 cu KSE Târgu Secuiesc (C5).

 

  • FC Brașov: Gârniță – Gherghe, Fustar, Burlacu – Sburlea, Iorga, Leonte, Dumbravă – H. Popa, Roșu, Negrean. Pe parcurs au mai intrat: Popescu, Mutu – Mitroi, Cîrstean, Voicu, Răducioiu Mihalicea, El Azzouzi, Cheleș, Toderașcu.
  • AFC Odorheiu Secuiesc: Bodea – Marucza, Mitra, Merdariu, Simó, Savin, Petra, Guță, Antal, Nisipeanu, Pop. Pe parcurs au mai intrat: Albert – Baga, Tankó, Barta, Guță, Lázár, Botorok.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.